Poveștile oferă modele de urmat

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Să fii mamă este cu siguranță una dintre provocările majore ale vieții, care presupune multă implicare, asumarea responsabilității, timp dedicat celui mic, dar și conștientizarea faptului că pentru fiecare copil părintele este un model pe care îl copiază cu ușurință.

În profesia de mamă provocările sunt multiple, iar căutarea celor mai bune metode și soluții în procesul de creștere și educare al copilului trebuie să fie și ele din mai multe surse și cu specific diferit.

Majoritatea mamelor se confruntă cu bine cunoscuta problemă a renunțării la scutec și a ,,împrietenirii’’ cu olița, pentru ca mai apoi să se întâlnească cu provocarea începerii grădiniței, care de cele mai multe ori, în primă fază, se manifestă prin crize de plâns și reticența copilului de a se adapta noului mediu.

Iar în cazul copiilor care cresc la oraș, vizita la țară și descoperirea animalelor pot produce bucurie presărată cu teama de necunoscut.

Pentru copii, personajele din povești devin modele de urmat, prieteni care îi invită în adevărate aventuri de descoperire ale unor noi etape și fațete ale vieții.

Conni, prietena tuturor copiilor isteți, aduce trei cărți care poartă micii cititori pe firul unor frumoase povești, punctând, pe înțelesul lor, etapele firești ale copilăriei.

Conni le prezintă celor mici procesul prin care a renunțat la scutec, cum s-a pregătit pentru prima zi de grădiniță și cum a decurs întâlnirea cu educatoarea și cu ceilalți copii, cum s-a distrat în vizita făcută la fermă și cu ce animale s-a împrietenit.

Colecția ,,Prietena mea Conni’’ s-a lansat recent, la Editura Casa, cu cele trei cărți cu povești frumos ilustrate, recomandate copiilor peste trei ani.

Conni poate fi noua prietenă a copilului tău. Surprinde-l cu aceste povești minunate!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *