Mașinuțe electrice, bucurie pe 4 roți

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Dacă stai să te gândești nu este foarte greu să mulțumești un copil. El are nevoie de dragoste, atenție din partea părinților și jucării. Poate treaba se complică un pic atunci când vorbim de modalitățile de divertisment ale celui mic, dat fiind că sunt atâtea posibilități în momentul de față, încât nici tu ca părinte nu mai știi ce jucărie să cumperi mai întâi.

Masinuta-electrica-de-epoca-23371-0

Picture 1 of 4

Ceea ce este cert este faptul că tot timpul băieței vor aprecia în mod deosebit mașinuțele, de toate formele, iar fetițele vor fi încântate de păpușile lor, trusa medicală sau bucătăria în miniatură.

Când vorbim însă de mașinuțe electrice lucrurile se schimbă și asta pentru că fie fetiță, fie băiat cu siguranță își vor dori să testeze singuri volanul și pedalele.

Cu o mașinuță de 12V copilul tău se va simți ca un adult, va testa viteza, limitată evident, și controlul asupra vehiculului cu 4 roți.

Fie că este vorba de un ATV, o mașină de epocă pentru fetițe elegante sau una ce copiază fidel designului unui bmw X6 posibilitățile sunt multiple, iar aceste oferte la mașinuțe găsite aici sunt extrem de avantajoase, fiind unele din cele mai bune costuri.
De ce ai cumpăra o mașină electrică pentru copilul tău?

1. Pentru că își dorești. Cu toate că de cele mai multe ori este bine să pui limite celui mic, indiferent despre ce am vorbi, despre ora de somn, timpul petrecut afara, numărul de mese, jucăriile achiziționate etc. etc. în calitate de părinți ne dorim și tot ce este mai bun pentru copilul nostru, iar uneori acest bun poate fi o mașinuță electrică de 12 V. Dorința arzătoare a unui copil de a avea un anumit obiect, precum și bucuria sinceră și nemăsurată fac ca orice părinte să facă anumite compromisuri, chiar dacă nu mai are loc suficient în balcon pentru încă o jucărie imensă.

2. Pentru că este mai bine să-și petreacă timpul afară decât în casă, în fața unui monitor. Prezența gadgeturilor în locuințele noastre îi fac pe cei mici să fie tot mai atrași de tehnologie și mai puțin interesați de activitățile din exterior. Este plăcut să vezi că un pici de câțiva anișori știe deja cum să-ți deschidă telefonul sau să intre pe you tube și să-și caute desenele preferate, însă acest lucru nu ar trebui dus la extreme. Aerul curat, expunerea la soare, socializarea cu alți copii sunt modalități mult mai sănătoase prin care cel mic se poate dezvolta. Cu o mașinuță electrică este posibil să-l convingi mult mai ușor să iasă la plimbare, în parc sau să parcurgă un drum de țară.

3. Pentru că își dezvoltă reflexele. Cu toate că nu este foarte complicat de strunit o mașinuță electrică, pentru un copil care abia acum începe să facă diferența între dreapta și stânga, acesta poate fi varianta prin care poate învăța aceste lucruri, precum și ce înseamnă viteza, când trebuie să se oprească și de ce, să se orienteze în spațiu, să fie atent la ceilalți oameni, copii și mașini pe care le întâlnește în calea. Totodată, o mașinuță electrică este o modalitate foarte bună prin care poate dobândi încrederea în sine. Faptul că-i permite să controleze singur un obiect de asemenea dimensiune îl va face să fie mult mai încrezător în propriile forțe.

4. Pentru că este sigură și confortabilă. O plimbare prelungită cu mașinuța electrică va fi foarte comodă pentru părinți, însă nu înseamnă că vor fi și mai puțin precauți. Însă pentru asta unele modele vin dotate cu telecomandă astfel încât părintele să aibă posibilitatea de a dirija mașinuța, mai ales dacă prichindelul este încă prea mic pentru a o struni.

5. Pentru că poate crea prietenii între cei mici. Modelele cu două locuri îi oferă posibilitatea copilului tău să-și ia la plimbare cel mai bun prieten și împreună să se bucure de acest moment. Totodată, acum este momentul să testezi și dărnicia sa, cât este de dispus să ofere locul șoferului partenerului să de joacă.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com