Fii erou acum în unul dintre cele mai moderne jocuri: Laser Tag!

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Jocurile virtuale sunt iubite de majoritatea copiilor, însă dă-le acum șansa celor mici să intre într-o altă lume, însă în alt mod! Laser tag este un joc la modă, un joc care nu numai că dezvoltă spiritul de echipă, dar reprezintă și o reală provocare pentru jucători, iar de distracție nu mai vorbim. Laser tag solicită atât atenția, cât și spiritul de observație și viteza în mișcare.

La Terraplay, în București, Pipera, copiii pot avea parte de o experiență foarte distractivă, iar laser tag este unul dintre cele mai apreciate jocuri pe care le pot încerca acolo.

Ce este Laser tag

Laser tag-ul este un joc care te transpune într-o altă realitate, într-o lume în care devii un erou, exact ca cei din jocurile de pe calculator atât de iubite de copii. În acest paintball virtual te transformi într-un erou hi-tech, dotat cu vestă și pistol laser, un erou care trebuie să îndeplinească diverse misiuni făcând parte dintr-o echipă. Condițiile pentru a putea experimenta acest joc la Terra Play, în București, este ca vârsta participanților să depășească 6 ani.

Pentru a avea acces la acest joc în cadrul Terra Play, costul este de 40 de lei pe oră în timpul săptămânii și 50 de lei în weekend. Pentru a juca timp de o oră și jumătate costul este de 50 de lei sau 60 de lei în timpul weekendului. Toți participanții vor primi echipamentul necesar și vor primi toate informațiile de care au nevoie pentru a juca și pentru a fi mereu în siguranță.

Distracție și timp liber de calitate

E important ca cei mici să aibă ocazia să interacționeze și să desfășoare diverse activități împreună. Un joc precum laser tag-ul nu numai că îi va ajuta să își dezvolte spiritul de echipă, dar le va oferi o experiență interesantă și din punct de vedere al concursului, al competiției. Mai mult, este și un joc care îi ajută să își consume energia și să facă mișcare.

Distracția nu lipsește din acest joc, copiii fiind determinați să îndeplinească anumite misiuni și fiind mereu în competiție. De asemenea, laser tag este un prilej de relaxare pentru ei inclusiv după orele de școală, nu doar în weekend.

Acest tip de jocuri sunt foarte iubite de copii, ei ieșind din zona de confort și fiind puși în fața unor provocări interesante. Obișnuiți cu jocurile pe calculator, ei vor fi încântați de faptul că devin chiar ei eroii pe care îi admiră de obicei prin intermediul unui ecran. Echipamentele hi-tech îi ajută să se transpună mult mai ușor într-o lume a jocului, o lume virtuală, însă pe care ei o trăiesc cu adevărat.

Interacțiunea, construirea de strategii împreună și de alergarea după victorie îi va ține pe participanți mereu în priză și nici nu vor simți cum trece timpul. Scopul jocului nu este în mod specific câștigarea acestuia prin strângerea de puncte, ci se referă mai mult la distracție și la un timp plăcut petrecut între prieteni.

Tot la Terra Play în București poți încerca, în afară de zona destinată jocului Laser Tag, și activitățile din zonele Terra Freedom Playground, Teens Area (Playstation, masă de fussball, biliard, mini basket etc.) și lounge pentru părinți unde aceștia se pot relaxa până când copiii încheie jocurile.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *