Ține-ți copiii ocupați cu seturile distractive de construcție LEGO!

Fiecare copil este diferit și are propriul ritm și propriile stadii de dezvoltare. Motiv pentru care părinții ar trebui să observe în cel mai mic detaliu comportamentul copiilor, preferințele sale și să îi ofere jucării potrivite pentru stadiul său de dezvoltare. În acest sens, recomandăm seturile de construcție LEGO® Juniors care sunt special create pentru copiii care sunt gata să facă trecerea de la construcțiile cu cărămizile mari LEGO® DUPLO® la construcția cu ajutorul cărămizilor mici LEGO®, lucru ce se întâmplă de obicei în jurul vârstei de 4 ani. Construcția cu aceste seturi oferă micuților șansa de a explora noi momente de joacă, având, în același timp satisfacția unor reușite rapide. Vehicule mari, poliție, magazine sau eroi de zi cu zi – toate acestea sunt disponibile în seturile LEGO Juniors, adaptate abilităților copiilor mici și care îi ajută la dezvoltarea în continuare a abilităților motrice fine și la construirea unei imaginații bogate. 

Exista, fără îndoială, o oarecare magie în momentul în care copiii vin pentru prima oară în contact cu cărămizile mici legendare LEGO. Mintea lor se trezește și se deschide către alți stimuli ce vin din lumea înconjurătoare. La vârsta preșcolară și de școală generală, cantitatea de informație nouă pe care o poate absorbi creierul unui copil este incredibil de mare.

Seturile LEGO Juniors sunt recomandate atât copiilor peste 4 ani care nu au mai construit până acum, cât și copiilor care au avut de mici contact cu cărămizile mari LEGO DUPLO și știu deja bazele construcției cu aceste cărămizi. Însă, pentru a transforma acest proces de construcție într-o adevărată joacă distractivă pentru cei mici, seturile LEGO Juniors includ și piese mai mari sau părți pre-construite. Copilul de 4 ani învață răbdarea și perseverența dar în același timp nu este copleșit de complexitatea construcției. Aceste seturi sunt adaptate vârstei astfel că aduc cu ele cantitatea optimă de provocare și joacă creativă. Acest lucru se realizează prin intermediul punguțelor numerotate ce conțin cărămizi din care copilul poate construi imediat ceva, având repede satisfacția reușitei. 

Un cadou foarte special

Astăzi este o zi mare pentru că gemenii David și Ioana au primit un cadou foarte special de la tatăl lor: seturile LEGO® Juniors Clinica veterinară a Miei și Urmărire cu elicopterul poliției. Ambii copii au rămas pasionați de construcție încă de când au primit primele seturi LEGO DUPLO, la vârsta de 1 an si jumătate. Cei mici și-au exploatat această pasiune ajungând să facă progrese remarcabile. Astăzi, ei vor trece la următorul nivel de dificultate, iar asta nu le poate aduce decât o stare de nerăbdare și bucurie. S-au întins pe covor și sunt înconjurați de punguțe numerotate. Hei, dar ce se ascunde înăuntru? Primele cărămiduțe LEGO și instrucțiuni! Tata stă pe margine și face o poza copiilor entuziasmați pentru a o trimite imediat mamei. În plus, tata e gata să ofere o mână de ajutor oricând e nevoie. Până la urmă, joaca cu aceste cărămizi este la fel de distractivă și pentru adulți !

 

Pe urmele hoțului

După o vreme, David și Ioana inventează o aventură! Povestea lor este atât de palpitantă încât până și tatăl și mătușa lor se alătură scenetei. Tata își ia în serios rolul hoțului care tocmai a furat o sumă importantă de bani dintr-un ATM și este urmărit de poliție. Pentru a da un plus de realism acestui jos, tatăl și-a construit un adăpost sigur din scaune și perne, unde să își ascundă prada. Rolul polițistului a fost preluat de David, care încearcă din răsputeri să lozalizeze hoțul care a spart ATM-ul. Dacid folosește un elicopter și un ATM construite cu multă grijă din setul LEGO Juniors primit cadou. Dar unde este hoțul? Polițistul este hotărât să-l prindă – micuțul David știe că munca sa este una foarte responsabilă și face tot posibilul să mențină siguranța publică.

 

Ce se ascunde în ambulanță?

Va reuși hoțul să scape de poliție ? Șansele nu par a fi de partea lui, iar răul este întotdeauna înfrânt la final. În timp ce fuge, decide să ascundă banii furați în ambulanța parcată în fața Clinicii Veterinare a Miei din orașul LEGO Juniors. Ambulanța este gata să aducă animalele la clinică pentru a li se oferi îngrijire. Până acum, însă, nimeni n-a descoperit ce se ascunde înăuntru.

 

 

Mia și clinica veterinară

Este rândul Ioanei să își aleagă un rol și allege să fie Mia, un medic veterinal care iubește animalele și are propria sa clinic LEGO. Mia are una dintre acele zile haotice, fiind înconjurată de o grămadă de animale bolnave pe care trebuie să le îngrijească.Nici nu bănuiește ce întorsătură va lua ziua ei de lucru! Clinica este déjà deschisă și Mia se pregătește să primească pacienții. Își pregătește echipamentul medical, medicamentele și masa pe care să așeze animalele. Arată ca o zi obișnuită de lucru. Până când..

 

Un final neașteptat

Mia primește un telefon urgent și află că un iepuraș are nevoie de intervenție și trebuie adus de urgență la clinică cu ambulanța. Momentul în care Mia deschide ușa ambulanței este un eveniment cheie care îi va ajuta pe polițiști să deslușească o parte din mister. După ce descoperă uimită ce se află îm ambulanță, chemă imediat poliția, iar David ajunge imediat la clinică. Aventura însă nu se termină aici. Banii furați au fost găsiți, dar oare unde se ascunde hoțul ?

 Pentru ideea de joacă s-au folosit seturile:

10720 LEGO® Juniors Urmărire cu elicopterul poliției

10728 LEGO® Juniors Clinica veterinară a Miei


Lasă un Comentariu...

*