Seturile LEGO(R), cadoul perfect de Crăciun pentru micuțul tău

Luna decembrie este una specială pentru cei mici, pentru că este prima lună de iarnă, luna în care primesc cele mai multe cadouri. Primul vine Moș Nicolae, urmat de Moș Crăciun, iar orice copil merită să primească ceva.

Ca părinte, încerci mereu să găsești acel cadou perfect, care să îl lase fără cuvinte pe cel mic, de bucurie că a primit ceea ce-și dorea. Evident, treaba este mult mai dificilă, pentru că tu îți dorești și o jucărie care să-l ajute pe cel mic să se dezvolte armonios și să fie și o provocare suficient de mare pentru ca el să nu se plictisească prea curând de ceea ce a primit.

Ce părere ai dacă anul acesta renunți la clasicele mașinuțe sau păpuși și îi oferi copilului tău… darul imaginației? Nu este deloc complicat cum poate ai fi tentat să crezi la prima vedere. Oferindu-i un joc potrivit, prin care micuțul tău să-și pună la contribuție creativitatea, îl vei ajuta de fapt să-și dezvolte o gândire flexibilă și un comportament adaptativ, care în viitor vor contribui la capacitatea de anticipare și planificare. Dacă te întrebi care este jocul prin care poți face acest lucru, și care să nu fie perceput de cel mic ca pe o corvoadă? Răspunsul este mai simplu decât crezi: un set LEGO. Te-ai gandit oare că un astfel de set ar putea fi mai mult decât o jucărie obișnuită? Este de fapt mijlocul prin care micuțul tău poate intra într-o lume unică a jocului și distracției, unde propria imaginație și fantezie, dar și micile cărămizi sunt tot ce are nevoie? Seturile Lego oferă nenumărate povești pe care copiii tăi le pot crea, recrea și reinterpreta la nesfarșit, chiar dacă se mai întâmplă și mici incidente și se mai pierde câte o piesă.

Așa că de Sărbători, anul acesta, ai găsit cadoul perfect pentru copilul tău. Cu seturile Lego îl vei încuraja să-și dezvolte imaginația, iar potențialul creativ al celui mic te va surprinde și pe tine. Va fi o jucărie de care nu se va putea dezlipi, va petrece mult timp în compania micilor piese, pe care le va combina în fel și-n chip, imaginându-și de fiecare dată o altă poveste, cu alte personaje.

Avem și unele recomandări pentru tine, care sperăm să îți fie de ajutor.

LEGO(R) DUPLO(R), pentru copiii de la 18 luni la 5 ani

Seturile LEGO(R) DUPLO(R) sunt special concepute pentru a fi mânuite de copiii de la optsprezece luni la cinci ani. În acest caz, cărămizile sunt de două ori mai mari decât cărămizile clasice, fiind astfel punctul de pornire perfect pentru faza de construcție. În momentul în care micuțul tău se va juca cu un astfel de set, își va îmbunătăți abilitățile motrice fine și va învăța despre activități zilnice, animale, culori sau numere prin povești noi și palpitante.

Și pentru că tot se apropie perioada Sărbătorilor, cei mici vor fi încântați să se joace și să construiască după propriile lor reguli cu noul set Vacanța de iarnă cu Moș Crăciun. Vor putea să-l plimbe pe Moș Crăciun în sania lui, sau se pot juca cu două figurine copii DUPLO pentru super distracție de sărbători pe pârtie! Cu piesele LEGO, creativitatea nu are limite!

Created by MDKGraphicsEngine - Licensed to LEGO Production

Picture 1 of 10

Created by MDKGraphicsEngine - Licensed to LEGO Production

Casa familiei  este un alt joc care va fi pe placul copiilor. Cu ajutorul imaginației și al cărămizilor, ei se vor distra exersând activități și rutine, de la trezirea de dimineață, pregătirea și servitul mesei până la spălarea mașinii împreună cu tati. Setul ajută la dezvoltarea abilităților celor mici de joacă pe roluri, interpretând scene din viața de zi cu zi cu trei figurine DUPLO.

1

Picture 1 of 4

Așadar, oferă copilului tău darul imaginației, darul fanteziei dar în același timp vei avea parte și tu de unul, bucuria celui mic! Dacă ai nevoie de mai multă inspirație în a alege setul LEGO potrivit, poți consulta aplicația catalogului LEGO 3D (disponibilă pe sistemele Android și IOS). De asemenea, produsele LEGO sunt disponibile în rețelele partenere de hipermarketuri și magazine specializate de jucării, în Magazinele Certificate LEGO din București (Afi Palace Cotroceni, Promenada Mall, Mega Mall, Park Lake, Sun Plaza), Ploiești (Afi Palace Ploiești), Cluj (VIVO), Brașov (Coresi)l, Constanța (City Park), precum și online pe: www.brickdepot.ro, www.toy-joy.ro, www.emag.ro, www.clevertoys.ro și www.elefant.ro.

Nu uita niciodată că pentru micuțul tău joaca nu este o pierdere de timp, și nici doar o simplă sursă de relaxare și amuzament. Dimpotrivă, este o modalitate excelentă de a-și dezvolta creativitatea și imaginația, precum și abilitățile de socializare și aptitudinile fizice, iar seturile LEGO îți oferă exact aceste beneficii!

 

Lasă un Comentariu...

*