Pictura pe numere sau cum consolidezi relația părinte – copil

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Relația părinte – copil are o importanță imensă în dezvoltarea celor mici, bazându-se pe încredere, respect și prietenie. Poate că începe timid, atunci când părinții nu știu cum să se aproprie de cei mici, însă prin perseverență evoluția sa va fi una spectaculoasă.

Comunicarea este de bază atunci când vine vorba de relația părinte – copil, dar și alte activități extra pot contribui la înflorirea acesteia. Pictura pe numere este un exemplu în acest sens, fiind o activitate ce solicită muncă în echipă, motiv prin care părinții și copiii se pot ajuta reciproc.

Ce este pictura pe numere?
Pictura pe numere, după cum o expune Pictorul Fericit, cu site-ul oficial www.pictorulfericit.ro, reprezintă corespondența armonioasă dintre numere și culori. Aceasta poate lua locul unei activități de relaxare atât pentru adulți, cât și pentru copii.
Se pare că pictura pe numere nu ține cont de vârstă, dar nici de talentele fiecărui participant. Nimeni nu trebuie să fie un priceput în ale artei pentru a putea finaliza o pictură pe numere. Cei interesați, iar aici vorbim în principal de părinți și copii, au nevoie doar de răbdare, dorința de a vedea cum din mâinile lor poate prinde viață un tablou frumos și de mult timp liber.
Categorie extinsă de picturi pe numere – pentru cei mai selectivi copii


Când vine vorba de o activitate de grup, în special în echipă cu cei mici, părinții le vor oferi posibilitatea de a alege ce urmează să facă. Pictorul Fericit le-a pregătit copiilor o categorie specială, doar pentru ei, în care se regăsesc numeroase modele de picturi pe numere de dificultate mică spre medie. De cele mai multe ori, cei mici își pierd răbdarea atunci când vine vorba de activități ce par că îi suprasolicită. Pictura pe numere nu își propune acest lucru. Din contră, în categoria de picturi pe numere pentru copii se regăsesc modele ușor de finalizat, cu spații de dimensiuni mari ce necesită a fi colorate.


Categorii speciale de picturi pe numere pentru părinți
Și părinții se pot răsfăța cu o pictură pe numere de la Pictorul Fericit. Pe lângă categoria cu picturi pe numere pentru copii, cei interesați regăsesc și alte categorii precum pictură pe numere pentru ea, pentru el, pictură pe numere cu orașe, clădiri, flori, peisaje și nu numai. Nivelul de dificultate al picturilor pe numere pentru adulți este evident mai mare, echivalentul răbdării pe care un adult, părinte trebuie să o dețină. Pot achiziționa un model doar pentru ei, dar și unul pentru copii pentru a lucra concomitent, nu neapărat împreună.
Pictorul Fericit oferă doar kit-uri complete de picturi. Un set complet de pictură pe numere conține pânză de canvas, 3 pensoane de mărimi diferite, culorile pe bază de apă și acril, dar și șablonul cu pictura în miniatură, pe post de model al rezultatului final.
Părinții ce își doresc să încerce ceva nou împreună cu cei mici trebuie să știe că orice comandă de la Pictorul Fericit are transportul gratuit. Coletul va ajunge la o zi distanță de la confirmarea comenzii. Mai multe detalii în acest sens se regăsesc pe pictorulfericit.ro.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *