Haine copii de Crăciun?

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Ne pregătim pentru cea mai frumoasă sărbătoare din an. Crăciunul este îndrăgit deopotrivă de adulţi și copiiPentru noi este un prilej minunat de a ne reuni cu familia, pentru copiii noștri este momentul în care faptele lor sunt evaluate și Moș Crăciun îi recompensează, pe fiecare în parte, cu darurile mult așteptate.

Haine copii Craciun (5).jpg

Picture 5 of 5

Astăzi, copiii noștri sunt mai plini de personalitate, sunt mai originali și mai îndrăzneți chiar și atunci când vine vorba până și de hăinuțele pe care le poartă. Dacă noi acceptam, fără să cârcotim, hainele pe care părinții noștri le alegeau, ei își doresc, în prezent, să-și pună amprenta pe orice, rochița sau geaca trebuie să-i reprezinte. Iar dacă aceste piese îi aduc mai aproape de personajele preferate din desenele animate, precum, Diego, Elli sau Sid din celebrul film Ice Age, cu atât mai mult își vor dori să le poarte.

Anul acesta ne-am propus să ieșim din tipare, să fim atenți la solicitările micuților noștri și să-i îmbrăcăm așa cum sunt ei, colorați și veseli. Aceste atribute ar trebui să caracterizeze deopotrivă ținuta de munte, de seară, de zi, de zi cu zi. Și pentru că vorbim în continuare de copii, calitatea materialelor ce le poartă este importantă din nenumărate puncte de vedere. Nu numai că acestea nu-și vor pierde culorile, spălate în repetate rânduri, vor rezista de-a lungul timpului și vor oferi confortul pe care trebuie să-l simți atunci când porți o anumită haină.

Pornind de la aceste premize, Original Marines ne pune la dispoziție o gamă variată de hăinuțe menite să îndeplinească aceste condiții și să-i mulțumească pe micii năzdrăvani.

Un nume important în comercializarea hainelor pentru copii și adolescenți, fiind pe piață încă din anul 1983, Original Marines oferă haine pentru întreaga familie: de la body-uri pentru nou-născuți, până la haine sport-casual pentru adolescenți. Cu ce se diferențiază Original Marines? Grija lor primordială o reprezintă asigurarea confortului și stilului unic, special conceput pentru clienți. De altfel, unul din principiile de bază ale acestui brand se referă la raportul calitate-preț. Original Marines se inspiră din gusturile și nevoile clienților, ținând totodată cont de evoluția modei casual.

Și pentru că ne place să fim admirați, atât noi, cât și copiii noștri, care de fapt sunt oglinda noastră în miniatură, am conceput pentru voi șase ținute din care să te inspiri.

Cu toții ne dorim ca pruncii noștri să arate cel mai bine, cel mai frumos și mai îngrijit. Și e de înțeles. Cum să ne îmbrăcăm copiii atât la ski, cât și la un party de Crăciun? Când ieșim la plimbare, dar și acasă?

Dacă cei mici sau adolescenții ar putea să iasă din casă fără căciuli, ghete sau fulare, ar fi minunat! Pentru ei, un simplu hanorac ar fi mai mult decât suficient, însă pentru a-l proteja de frig în sezonul rece este important să le explicăm de ce trebuie să se îmbrace mult mai gros. Și cum am putea face cel mai bine astfel de lucruri dacă nu…. prin joacă?

Cum să ne ajutăm copiii să înțeleagă necesitatea unor haine potrivite pentru schi atunci când mergem pe pârtie? De exemplu: cere-i fetiței tale să își îmbrace păpușa cum crede ea că e mai bine înainte sa meargă împreună la schi. Învaț-o care e diferența dintre o geacă groasă, de schi, și alte haine groase care se iau în viața de zi cu zi. Cu băiețelul, în schimb, puteți exersa diferențele pe baza unei pancarte pe care să desenezi un barometru: în dreptul fiecărei temperaturi, pune poze cu diferite haine până ajunge să perceapă în mod corespunzător necesitatea lor. Original Marines ne pune la dispoziție costume inspirate din filmul Epoca de Gheață, realizate din materiale impermeabile și căptușite în interior cu polar. Cu țesăturile de calitate pe care ni le oferă, ne asigurăm că hăinuțele nu se vor rupe la prima căzătura pe pârtie. În plus, sunt foarte rezistente la spălat, putând fi purtate de generații întregi, de frățiorii mai mici ori de verișorii dragi, abia veniți pe lume.

Hanorace îmblănite, cu munți înzăpeziți, pentru băieți și adolescenți, canadiane ecosez și geci lungi, toate par desprinse dintr-o lume rece, dar conturată de un farmec aparte.

Unii ar spune că nu e așa relevant să te îngrijorezi pentru hainele pe care le oferim copiilor noștri acasă. De ce? Își petrec uneori mai bine de jumătate de zi în ele: confortul e esențial, mai ales atunci când se joacă sau pur și simplu, stau la desene sau la film. Fie că alegeți o rochiță din bumbac pentru fete, colanți, tricouri, pantaloni ori sacouri pentru băieți – toate trebuiesc confecționate din material lejer care îi vor face să se simtă bine și confortabil.

În schimb, într-o seară atât de specială cum este cea de Crăciun, ne putem juca cu texturile, putem combina culorile, creând ținute care să le ofere bucuria Sărbătorilor. Fii inventivă, distrează-te și alege ținute care să se potrivească cu tematica Sărbătorilor de iarnă.

Lasă-ți imaginația să zburde – alege piese vestimentare care să includă elemente specifice sezonului. Astfel, de Crăciun, Original Marines îți pune la dispoziție hainuțe care îi vor aduce prichindelului zâmbetul pe buze, în așteptarea Moșului cel bun. Rochii, bluze și fuste diafane pentru fete, dar și cămăși, veste, pantaloni și sacouri pentru băieței, și toate cu amprenta lui Sylvester, Tweety și Hello Kitty, la fetițe, precum și a lui Bart Simpson, Tom si Jerry și Felix the Cat, la băieți, articolele vestimentare Original Marines îi vor captiva și îi vor face să simtă Crăciunul.

De ce Original Marines?

Pentru că e un stil de viață dinamic, vesel, plin de viață. Pentru că e accesibil. Pentru calitatea pusă pe primul loc.

Pentru o lume încărcată de valori, dar mai ales din grijă față de copii.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *