De unde cumpărăm încălțăminte pentru copii?

Momentul preferat al mămicilor este cumpărarea hăinuțelor și a botoșeilor pentru bebeluși. Umblăm zile întregi prin magazine și ajungem acasă cu pungi întregi pline cu hăinuțe și încălțăminte. Însă, odată cu venirea pe lume a copilului, se cam termină și ședințele de cumpărături pentru nu mai ai timp și oricum nu ai avea cum să faci cumpărături cu un bebeluș după tine. Botoșeii cumpărați în lunile de sarcină sunt buni pentru primele luni ale bebelușilor, dar ce ne facem atunci când cel mic crește ușor și are nevoie de pantofiori sau ghetuțe?

Nu mai este un secret că cei mici nu au răbdare la cumpărături (decât dacă vorbim de jucării), iar cumpărarea de încălțăminte poate să fie o sarcină extrem de dificilă. Cel mic nu vrea să probeze pantofi, vrea să se joace, îi e foame, îi e somn și așa mai departe. Și atunci se pune întrebarea: de unde cumpărăm încălțăminte pentru copii și cum facem ca această activitate să fie una distractivă și pentru cei mici?

Primul lucru pe care trebuie să îl faci este să te documentezi dinainte. Uită-te pe cataloagele online ale magazinelor, gândește-te ce fel de pantofi vrei, din ce material, ce tip de talbă să aibă, etc. În aceast fel, când vei ajunge în magazin vei ști exact la ce fel de pantofiori să te uiți, iar răbdarea celui mic nu va pusă la încercare pentru că procesul de cumpărare al acestora nu va fi unul îndelungat. Înainte de a intra în magazin, explică-i celui mic că povara probării pantofiorilor va fi cu atât mai mică cu cât el va coopera mai mult. Un lucru important pe care trebuie să îl faci este să alegi perechea potrivită de pantofi din punctul de vedere al mărimii. Nu cumpăra un număr mai mare gândindu-te că îi va purta mai mult pentru că acest lucru va avea efecte negative asupra dezvoltării corecte a coloanei vertebrale și îi va afecta și mersul. În mod normal, între degetul mare și partea din față a pantofului trebuie să fie aproximativ 1 centimetru pentru a putea vorbi de o încălțăminte comodă pentru cel mic.

Ce se întâmplă însă în momentul în care cel mic refuză să coopereze, iar procesul de cumpărare a unei perechi noi de pantofi se transformă într-un dezastru? În această situație, de unde cumpărăm încălțăminte pentru copii? M-am aflat și eu în această situație, iar soluția a venit de la magazinul online Nichiduță.ro. Pe site-ul lor vei găsi o gamă largă de botoșei, pantofi, sandale, balerini sau ghetuțe, atât pentru băieți, cât și pentru fetițe, disponibile în toate mărimile, la prețuri accesibile. Vei găsi încălțăminte pentru copii de la diferite branduri precum Gmini, Infantino, Freycoo, BO Jungle, Rose et Chocolat, etc. Practic, tot ce trebuie să faci este să stai în fața calculatorului, să răsfoiești paginile cu încălțăminte pentru copii, să alegi mărimea potrivită pentru copilul tău și apoi să plasezi comanda. Acest magazin online m-a ajutat foarte mult pentru că am salvat timp prețios pe care de obicei îl pierdeam în magazine cu cel mic, fără niciun rezultat. Acum, cumpăr pantofiorii potriviți în maxim 10 minute, iar restul timpului îl pot folosi pentru joaca cu cel mic.

Așa că, data viitoare când te gândești de unde să cumperi încălțăminte pentru copil, întreabă-te mai întâi ce preferi: să mergi în magazinele din mall și să îl chinui pe cel mic să probeze tot felul de perechi de pantofi sau să stai acasă și să comanzi perechea de pantofi potrivită din fața calculatorului?

 


Lasă un Comentariu...

*