Bagajul de vacanță al copilului e gata cu Nichiduță.ro!

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Se apropie perioada concediilor și nu ne facem atât de multe griji pentru bagajul nostru, cât ne facem pentru hainele copiilor. Ce să ducem cu noi? De ce avem nevoie pentru o vacanță la mare cu cel mic? Din fericire, pe Nichiduță.ro poți găsi toate cele necesare pentru o vacanță de vis!

Cute baby girl in swimsuit relaxing by the pool

Înainte de a ajunge la hainele copiilor, mai există câteva lucruri esențiale care nu trebuie să îți lipsească din bagaj atunci când pleci în concediul cu cel mic. Iată care sunt acestea:

  1. Trusa cu medicamente

Nu pleca de acasă fără să pui în bagaj o mini trusă cu medicamente. Nu se știe niciodată ce se poate întâmpla pe durata unui concediu și e mai bine să fii pregătită. De ce să stai să alergi după o farmacie, când poți avea tot ce îți trebuie în bagaj? Un antitermic, antiinflamator, antihistaminic sau plasturii pentru răni nu ar trebui să îți lipsească din această trusă. Nu uita nici de spray-ul pentru insecte, mai ales dacă veți petrece mult timp într-o zonă cu verdeață!

Indiferent dacă vorbim de o vacanță la mare sau la munte, în sezonul cald este obligatoriu să porți după tine în bagaj produse cu protecție solară. Înainte de ieșirea din casă, dă-l pe cel mic cu cremă împotriva razelor UV pentru a evita iritații sau mai rău, arsuri ale pielii.

  1. Jucăriile preferate ale copilului

Orice copil are câteva jucării preferate de care nu se desparte niciodată, oriunde ar merge. Dacă vrei să te bucuri de o vacanță liniștită, ar fi bine să te asiguri că ai pus în bagaj jucăriile favorite. Bineînțeles, nu trebuie să ai un bagaj plin doar cu jucării, ci doar cele mai importante. Explică-i și celui mic de ce nu puteți lua toate jucăriile cu voi și eventual pune-l pe el să aleagă 1-2 jucării pe care să le duceți cu voi în concediu.

Dacă mergeți cu mașina personală, pregătește un bagaj separat cu cărți, reviste sau jocuri pe care cel mic să le folosească pe drum. În acest fel, el va avea o activitate și drumul va fi mult mai plăcut. Toate aceste jocuri sau cărți le poți folosi ulterior și în camera de hotel sau pe plajă, atunci când cel mic este prea agitat și tu ai nevoie de câteva clipe de liniște.

  1. Hainele copiilor

Am ajuns și la ultimul punct important de pe listă: hainele copiilor. Toate hăinuțele pentru o vacanță perfectă la mare le poți găsi pe Nichiduță.ro! Mini măcar nu va trebui să cauți prea mult pentru că toate sunt puse pe categorii. Tot ce trebuie să faci tu este să adaugi în coș și să plasezi comanda. Iată ce haine nu ar trebui să îți lipsească din bagajul celui mic pentru o vacanță la mare:

  • Body-uri: le poți folosi pe post de pijama sau atunci când ieșiți la o plimbare
  • Tricouri: cât mai multe, pentru momentele în care cel mic se va murdări de înghețată sau suc
  • Rochițe pentru fetițe, pantalonași pentru băieței
  • Costumul de baie pentru zilele de bălăceală
  • Lenjerie intimă și pamperși, în funcție de vârsta copilului

În afară de aceste hăinuțe, din bagaj nu ar trebui să îți lipsească șlapii sau papucii cu care cel mic va umbra la plaj și o gentuță în care să îi pui hăinuțe de schimb și jucăria preferată. Protecția împotriva razelor UV este importantă, așa că, asigură-te că în bagaj se regăsește și o șapcă sau pălărie de soare și ochelari de soare.

Pe Nichiduță.ro vei găsi o gamă variantă de hăinuțe pentru copii. Dacă nu ai început încă să faci bagajul pentru concediu, intră acum și alege tot ce ai nevoie pentru un concediu liniștit alături de familia ta!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *