Pregătește-te de summer camp la Karin’s Kids Academy!

Nimic nu se compară cu vacanța de vară, așteptată cu sufletul la gură de toții copiii. Însă, vacanța de vară ideală pentru orice copil începe cu summer camp la Karin’s Kids Academy! E timpul să lăsăm la o parte cursurile de matematică sau cele de scriere și să ne pregătim de distracție, de la mic la mare! Karin’s Kids Academy pregătește intens summer camp-ul din această vară, cu multe activități plăcute și distractive pentru cei mici, dar și cu activități educative, care să îi pregătească pentru următoarea etapă din viața lor.

FATADA_PRINCIPALA

Picture 1 of 5

Vara înseamnă printre multe altele, soare, distracție și prieteni. Karin’s Kids Academy oferă micuților ocazia de a petrece timpul într-un mediu natural, cu aer proaspăt, în care pot alerga în voie, se pot bucura de razele calde de soare, sub pomii din livadă sau pe dealul plin cu flori, pot socializa cu prietenii lor sau pot chiar lega noi prietenii. Cu siguranță micuțul tău va aprecia mult mai mult timpul petrecut în natură, în mijlocul pădurii, decât câteva ore petrecute pe zi în părculețul din cartier, din ce în ce mai aglomerat.

Karin’s Kids Academy promovează aceleași principii și pentru acest summer camp: mâncare sănătoasă, aer curat, activități educative și cât mai multă distracție. Copiii vor avea un meniu sănătos, elaborat de un nutriționist și pregătit cu mare grijă de un bucătar cu alimente proaspete, din propria grădină, iar somnul de prânz nu va lipsi (dacă se optează pentru programul prelungit). Până la urmă, după atâta distracție, micuții trebuie să își reîncarce bateriile ca să aibă apoi puterea de a lua-o de la capăt.

Karin’s Kids Academy propune același program pentru summer camp ca și cel din timpul anului, program lung, de la ora 8 la ora 17, program prelungit de la 8 la ora 18 și program scurt, de la 8 la 13. Astfel, părinții pot merge liniștiți la servici, lăsându-și copiii sub atenta supraveghere a personalului specializat, responsabil cu distracția. În cadrul acestui summer camp, copiii vor învăța multe lucruri noi, vor experimenta diverse activități și cine știe, poate își vor descoperi talentele ascunse. Programul este diversificat, în fiecare săptămâna va fi propusă o temă anume și toate activitățile distractive vor fi legate de acea temă! Copiii vor avea parte atât de ore de sport, de mișcare, care să le asigure o dezvoltare fizică armonioasă, dar și de ateliere de creație, care să le provoace imaginația! Spre exemplu, copiii pot participa la diverse cursuri de muzică, teatru, karate, cățărare, dans, dar și robotică sau cursuri de șah. Vor avea ocazia să se cațere în copaci (lucru pe care nu îl mai vedem atât de des la copiii din ziua de azi), să hrănească păsările și veverițe sau să se relaxeze citind povești în căsuțele din copaci.

După cum spuneam, acest summer camp organizat de cei de la Karin’s Kids Academy se anunță a fi unul incendiar, în care copiii își vor putea împinge limitele prin joacă, se vor putea descoperi distrându-se și vor socializa în voie. Vor putea lua propriile decizii și se vor simți liberi ca păsările pe cerul senin de vară.

Mai multe detalii despre summer camp-ul organizat de Karin’s Kids Academy, așteptat cu sufletul la gură atât de copiii, dar și de părinți, vor fi dezvăluite abia la sfârșitul lunii mai. Până atunci însă, nu ne rămâne decât să ne bucurăm de aerul proaspăt al primăverii!


Lasă un Comentariu...

*