Grădiniţa Busy-Bees Academy

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Copiii sunt cea mai mare avuţie a unui om, spune un vechi proverb românesc. Întotdeauna principala preocupare a unui părinte este aceea de a crea toate premisele pentru ca micuţul să crească fără griji, probleme și în cele mai sigure condiţii. Însă, oricât de mult ne dorim, nu avem în permanenţă timp pentru a ne ocupa exclusiv de educaţia și sănătatea celor mici.

gradinita Busy Bees Academy (2).jpg

Picture 1 of 1

Fie aleg să își ducă micuții la creșă/grădiniță, fie îi lasă în grija unei bone ori la bunici, părinții nu au decât două opțiuni, mai ales atunci când mama este nevoită să își înceapă serviciul mult mai devreme. Chiar dacă pare o decizie dificilă, cu implicații de natură emoțională și psihică, părinții nu au de ce să se teamă, micuțul fiind lăsat în grija unor oameni responsabili, preocupați de dezvoltarea, creșterea și sănătatea sa.

Temerea principală a părinților legată de instituționalizarea la vârstă mică este riscul crescut de îmbolnăvire. Într-adevăr, odată înscris în colectivitate, copilul se va confrunta cu viroze ale căilor respiratorii superioare, răceli repetate, toate aceste lucruri fiind mult mai crescute decât dacă copilul stă acasă.

Cu toate acestea, expunerea în colectivitate prezintă și o serie întreagă de avantaje, agenții patogeni infecțioși comuni având un un rol important în construirea unui sistem imunitar sănătos al copilului prin dezvoltarea imunității active .

La creșa-grădinița Busy-Bees Academy se încearcă a se minimiza aceste riscuri. Mai exact, consultul medical din fiecare dimineață devine obligatoriu, în așa fel încât orice afecțiune să fie depistată la timp. De asemenea, orice semn de contagiozitate (febră, diaree, vărsături) determină izolarea copiilor de grup. Și pentru că hrana este sursa noastră de viață și de sănătate, meniul servit copiilor este alcătuit din hrană proaspătă și personalizat în funcție de necesitățile lor.

Acomodare, pas cu pas

Dacă până nu demult copilul era obișnuit cu mediul său de acasă, odată adus în mediul instituționalizat are nevoie de timp pentru a se acomoda. La creșa-grădinița Busy-Bees Academy, totul se realizează treptat, în funcție de nevoile fiecărui copil. În primele zile, copilul este însoțit de mama sa, despărțirea de aceasta realizându-se lent și natural.

Mediu cald și primitor

Primele luni și ani din viața unui copil sunt cei importanți în formarea și dezvoltarea sa din toate punctele de vedere – minte, corp și spirit. Somnul, mâncarea, hrana emoțională și stimularea senzorială și cognitivă sunt mult mai importante acum, în această etapă a vieții decât în oricare alta.

Nevoile primare ale copilului sunt căldura și grija adultului, de care micuțul depinde în totalitate. De aceea, trebuie să le asigurăm un mediu, cald, sigur, dotat cu jocuri și jucării specifice vârstelor. Având la bază un curriculum internațional, copiii vor învăţa să se joace, să interacționeze și să se poarte cu ceilalți, totul într-un climat de siguranță și armonie.

La creșa-grădinița Busy Bees Academy copilul tău se află într-o familie mare și primitoare, pe care nu își va dori să o părăsească nici atunci când este gata să facă primul pas spre grădiniță. Va deveni „jucător” în echipa grădiniței Busy Bees Acdemy, cooperând, dăruind și explorând lumea înconjurătoare.

gradinita Busy Bees Academy (1)Mobil: +40 727 789 768

Email: cresabusybees@yahoo.ro

Email: office@busybees.ro

www.busybees.ro

www.cresabusybees.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *