Centrul Educațional Fecioara Maria

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Oricât de grea este despărţirea de puiul tău, inevitabil va veni și momentul în care va trebuie să iei o decizie în ceea ce privește viitorul său.

gradinita si beneficiile sale (2).jpg

Picture 2 of 3

Sunt părinți care nu se impacientează și așteaptă cu răbdare vremea propice, în timp ce frământările altora apar mult mai devreme. După câteva luni petrecute neîntrerupt cu această micuță ființă gingașă se instalează dependența, atașamentul, dragostea necondiționată și grija permanentă. Este al tău și îți dorești tot ce-i mai bun pentru el, și este normal.

Decizia privind împărțirea responsabilităților este ghidată de cele mai multe ori de așteptările părinților. Unii își doresc un copil sociabil, îndrăzneț, lipsit de timiditate, în timp ce alții pun accent pe evoluția sa educațională, pe dezvoltarea abilităților și creativității, însă o caracteristică rămâne neschimbată, toți își doresc să aibă copiii fericiți, și chiar dacă nimeni nu poate suplini dragostea maternă și paternă, cel puțin cineva trebuie să fie atent la nevoile afective ale copilului pe perioada în care ei lipsesc din motive obiective.

Nu sunt multe centre educaționale care pună accent pe aceste valori, tocmai de aceea descoperirea locului în care obiectivul principal îl constituie securizarea afectivă a copilului, dezvoltarea curiozității, a capacităților de cunoaștere, precum și dezvoltarea independenței și a responsabilității poate fi asociată cu o mină de aur. Nimic nu este mai important decât să-ți iei copilul de la gădiniță și să-ți împărtășească cu entuziasm pățaniile din timpul zilei, să-ți vorbească cu afecțiune despre colegi și mai ales despre cadrul didactic. Astfel de instituții, asemenea grădiniței, pot fi asemuite cu o a doua casă. Aici își petrece probabil cel mai mult timp dintr-o zi, dintr-o săptămână. Cadrul didactic devine o a doua mamă și chiar dacă își împarte dragostea între mai mulți copii este importantă să o distribuie în mod egal. Grija și înțelegerea față de un copil trebuie să vină din pasiune, din dragostea pentru cei mici, iar aceste sentimente se regăsesc pe deplin în Centrul educațional Fecioara Maria, un centru unde totul gravitează în jurul copiilor.

Ideea care sprijină acest proiect este armonizarea dezvoltării psihice a copilului cu integrarea socială a acestuia, prin șlefuirea trăsăturilor native. Pe tot parcursul copilăriei se modelează componentele personalității, motiv pentru care latura psihopedagogică, componentă de bază, în orice activitate educativă de calitate, este susținută cu precădere în cadrul acestui centru educațional.

Instituția susține și se preocupă constant de evoluția copilului, oferind acestuia posibilitatea de a învăța și de a se dezvolta în concordanță cu particularitățile sale individuale și în funcție de cerințele actuale și viitoare ale societății.

Bazându-se pe vasta experiență a echipei în domeniul educației și păstrând nevoile copilului în centrul atenției, activitățile desfășurate urmăresc în permanență dezvoltarea motivației pentru cunoaștere, cultivarea independenței gândirii, a spontaneității, a creativității și a încrederii în forțele proprii.

Însă, mai presus de orice înșiruire de cuvinte, orice prezentare, stau mărturie recomandările părinților care au ales deja acest centru educațional și care recunosc că au făcut cea mai bună investiție. Implicarea personalului în viața micuților, chiar și în situații care țin de mediul personal, denotă devotament, loialitate, pasiune, mai presus de orice recompensă financiară.

CENTRUL EDUCAŢIONAL FECIOARA MARIA

Str. Eufrosina Popescu nr. 30 (zona Baba Novac), sector 3, Bucureşti

Tel.: 0721 670 600

Email: info@cedfecioaramaria.ro

www.cedfecioaramaria.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *