Ateliere pentru copii – vezi diversitatea Karin’s Kids Academy!

Majoritatea copiilor își descoperă încă de la o vârstă fragedă anumite pasiuni pe care le dezvoltă de-a lungul timpului. Unii sunt pasionați de dans, în timp ce alții iubesc teatru și actoria sau jocurile de logică. Toate aceste pasiuni au un rol important în dezvoltarea armonioasă a celor mici pentru că le stimulează creativitatea și îi provoacă să se implice activ în activitățile care au la bază o pasiune. Totodată, este la fel de important să îl lăsăm pe cel mic să își aleagă singur pasiunea și să nu îl obligăm să urmeze anumite cursuri de dans dacă lui îi place să descopere natura sau să realizeze tot felul de experimente științifice.

Ateliere pentru copii – vezi diversitatea Karin’s Kids Academy!

Picture 1 of 4

Majoritatea acestor activități ce vizează pasiunile celor mici se desfășoară în cadrul organizațiilor. Dar cum ar fi ca cel mic să își dezvolte pasiunile chiar în cadrul grădiniței pe care o frecventează? Se întâmplă acest lucru la grădinița Karin’s Kids Academy care oferă copiilor o gamă variată de ateliere în cadrul cărora cei mici se pot dezvolta și distra deopotrivă.

Există atelierele pentru copiii care iubesc muzica sub orice formă a ei. În cadrul atelierelor de muzică, copiii vor învăța cum să își folosească cât mai bine vocea pentru a scoate sunete melodioase sau se vor distra învățând să cânte la diverse instrumente. În schimb, cei care preferă să simtă muzica și să se miște după ritmurile muzicii, pot oricând să participe la atelierele de dans. Pentru micii artiști, există atelierele de pictură, olărit sau arts&crafts (cunoscut și sub numele de ateliere de lucru manual), iar pentru cei care au o ușurință în a-și exprima sentimentele și emoțiile, pot valorifica acest lucru în cadrul atelierelor de actorie.

Dacă cel mic este o fire mai sportivă și înclinată către acest gen de activități, cu siguranță se va distra în cadrul orele de sport, a atelierelor de karate sau cățărare. Având în vedere că grădinița Karin’s Kids Academy se află chiar în mijlocul pădurii Băneasa, cei mici vor avea ocazia să participe și la tot felul de ateliere tematice cum ar cele de științe ale naturii și de cunoaștere a mediului înconjurător. În plus, copiii care iubesc aventura și provocările, pot participa la atelierele de supraviețuire în natură.

Nu în ultimul rând, pentru copiii curioși, cu o minte isteață, Karin’s Kids Academy propune atelierele de lego, robotică, jocuri de logică sau șah. Toate aceste ateliere vor contribui la dezvoltarea cognitivă a celui mic, mai ales că ele se vor desfășura în aer liber, în umbra copacilor din pădure. Să nu mai vorbim de avantajele pe care petrecerea timpului în aer liber le are pentru creier și pentru dezvoltarea armonioasă și sănătoasă a copiilor.

În concluzie, dacă vrei ca cel mic să beneficieze de o copilărie fericită, cu multe activități care să îi provoace creativitatea și să îl dezvolte din toate punctele de vedere, atunci gradinița Karin’s Kids Academy este mai mult decât potrivită! Cu o curte exterioară mare, compartimentată pe diverse zone de socializare,  și cu o gamă variată de activități, Karin’s Kids Academy este visul oricărui copil!

 


Lasă un Comentariu...

*