De ce să optezi pentru un organizator pentru scaunul auto?

Drumurile lungi cu mașina pot fi destul de plictisitoare pentru copii și de multe ori ne aflăm în situația în care trebuie să oprim mai des pentru a le da jucăriile preferate, sticla de apă sau ceva de ronțăit. După 2-3 ore de mers cu mașina, cei mici încep să ceară atenția ta, fac gălăgie, aruncă lucrurile din jur, plâng sau țipă pentru a obține ceea ce își doresc, acest lucru îngreunând misiunea șoferului de a fi concentrat la drum și de a conduce în siguranță. Toți părinții caută soluții pentru a transforma călătoria cu mașina într-un lucru plăcut și liniștit pentru întreaga familie.

Unii optează pentru condusul pe timp de noapte, atunci când cei mici dorm sau sunt mai cuminți, alții optează pentru opririle dese și părinții cei mai norocoși optează pentru un organizator care se prinde pe scaunul auto și ajută copiii să aibă acces la toate lucrurile preferate, ținându-i astfel atenți pe tot parcursul drumului.

Cea mai auzită expresie pe durata unui drum cu mașina este ”Mami, mi-e sete!”, și de cele mai multe ori, celui mic nu îi este sete, ci este plictisit și vrea atenția ta. Organizatorul auto Blue Yellow este foarte spațios, acesta fiind și unul dintre motivele pentru care părinții îl aleg mereu. Are 5 compartimente, dintre care unul este potrivit pentru o tabletă cu un ecran de până la 12 inch. Este dotat cu două compartimente laterale pentru sticle de apă, lapte sau suc, astfel încât atunci când copilului îi este sete, el își poate lua singur ce dorește. După cum poți observa,un organizator auto îl învață pe cel mic să fie independent și vei vedea că el se va bucura de acest lucru. Va simți că nu mai depinde atât de mult de părinți și că poate să facă ce vrea, să bea apa sau suc când vrea, să deseneze ori de câte ori are chef sau să se uite la desene animate atunci când se plictisește pentru că are totul la îndemână! Celelalte compartimente ale organizatorului pot fi umplute cu jucăriile preferate ale celui mic, cu creioane colorate, cărți de povești și orice alte lucruri care îi fac plăcere și care îl țin ocupat.

Organizatorul de scaun auto nu este făcut doar pentru fericirea și confortul celor mici, ci și al mămicilor care nu mai trebuie să se întoarcă de foarte multe ori către bancheta din spate pentru a-l ajuta pe cel mic. Acest lucru este util mai ales mămicilor care suferă de rău de mașină și acest întors constant nu face altceva decât să le agraveze buna dispoziție și starea de rău. Organizatorul de scaun auto Blue Yellow este fabricat 100% în România, din materiale superioare din punct de vedere calitativ față de organizatoarele auto de pe piață Made in China. Alegând organizatorul auto Blue Yellow participi indirect și la acțiunile de caritate desfășurate de companie pentru că o parte din profituri sunt redirecționate către tot felul de cazuri sociale!

 


Lasă un Comentariu...

*