Creșa Busy Bees Academy

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Pentru nicio mamă nu este ușor momentul în care trebuie să se despartă de puiul său, indiferent de vârsta acestuia, mai cu seamă atunci când este mic, când ai impresia ca este lipsit de apărare, dornic de toată atenţia celor din jur.

Cresa Busy Bees Academy (1).jpg

Picture 1 of 3

Atunci când a sosit momentul să te întorci la serviciu ai în vedere mai multe alternative, optând pentru a-ți lăsa copilul acasă cu bona ori în grija bunicilor, fie să îl înscrii la creșă sau la grădiniță.

Cu siguranță, mediul instituționalizat îi va asigura copilului o bună dezvoltare. Crește și evoluează alături de copii de aceeași vârstă, învață lucruri noi prin îndrumarea și din interacțiunea cu cadrele didactice de specialitate.

Creșa sau grădinița aleasă va fi locul în care cei mici își vor petrece câteva ore pe zi, de cele mai multe ori programul prelungit încadrându-se printre preferințele părinților. Creșa ori grădinița devine astfel un al doilea cămin, un loc îndrăgit, gata oricând spre a se întoarce.

În același timp, copilul va ajunge să iubească locul și oamenii care îl îngrijesc și care se preocupă zilnic de binele său. Un chip blând, o fire caldă va cuceri pe loc sufletul copilului tău, sporidu-ți încrederea că se află pe mâini bune.

Cum alegi creșa/grădinița copilului tău?

Pare destul de greu de ales creșa/grădinița potrivită pentru copilul tău. Numărul acestor instituții pare să fie din ce în ce mai mare, paleta educațională pe care o oferă fiecare fiind destul de vastă. Iată câteva dintre cele mai însemnate criterii ce trebuiesc avute în vedere:

  1. Proximitatea se număra printre recomandările specialiștilor. Grădinița ar trebui să fie localizată într-o zonă relativ apropiată de casă sau serviciu, astfel încât transportul să nu reprezinte o problemă, iar copilul să nu își petreacă mult timp prin mijloacele de transport.
  2. Particulară sau de stat? În funcție de bugetul pe care ți-l permiți să-l aloci acestei instituții poți opta pentru prima sau a doua variantă. Banii nu ar trebui să reprezinte tot timpul un raționament atunci când este vorba de grija și protecția copilului tău. În instituțiile particulare beneficiezi de mult mai multe servicii, de program prelungit, dar și de numeroase activități opționale (incluse în taxa lunară sau contracost), personalizate în funcție de nevoile micuțului. Toate programele au rolul de a le dezvolta și pune în valoare imaginația, creativitatea.
  3. Programul creșei/grădiniței este de asemenea important mai ales atunci când ambii părinți au un job stabil, rigid, ca și interval de lucru. Grădinițele particulare se pliază pe nevoile fiecărui părinte, astfel că acestea ajung să își închidă porțile destul de târziu.
  4. Recomandările venite din partea altor părinți se vor dovedi foarte utile. Fiecare părinte își dorește ce-i mai bun pentru micuțul său, iar experiențele acestora pot fi valoroase pentru tine. Creșa – Grădinița Busy Bees Academy se deosebește de orice alt program educativ prin atenția pe care o acordă viitorului copilului tău. Personalul experimentat, programa inovatoare, precum și aventura educațională de neegalat pe care o pregătesc micuților exploratori sunt factori importanți, determinanți în alegerea sistemului în care dorești să-ți integrezi copilul.
  5. Numărul de copii din grupă trebuie să fie redus. Riscul de a se îmbolnăvi este prezent la intrarea copilului în colectivitate mare. Un număr mic de copii în grupă scade frecvența îmbolnăvirilor. În același timp, un grup mai mic de copii beneficiază de o supraveghere mai atentă din partea cadrelor didactice.

Condusă de motto-ul „Orice copil se naște cu o menire specială, aceea de a învăța despre lumea în care trăiește”, Creșa – Grădinița Busy Bees Academy investește într-un mediu primitor, în programe complexe dezvoltate prin joc. Astfel, fiecare copil va descoperi că a învăța este amuzant, construind în același timp relații solide cu ceilalți copii și cu educatorii- parteneri de încredere în acest capitol din viața sa. Programul educațional al Cresei-Grădiniței Busy Bees Academy pune accentul pe dezvoltarea copilului „în totalitate”, concentrându-se atât pe elemente cognitive, cât și pe dezvoltarea aptitudinilor sociale.

Tot ce are legătură cu copilul este important, cu atât mai mult alimentația pe care i-o oferi. Cu aceeași grijă cu care tu i-ai pregătit acasă piureul de legume sau supica, Creșa – Grădinița Busy Bees Academy se îngrijește, în bucătăria proprie, să ofere copiilor tot ce este mai bun, respectând regulile diversificării și necesitățile nutriționale ale fiecărei grupe de vârstă.

La Creșa – Grădinița Busy Bees Academy orice copil beneficiază de atenția cadrelor didactice, transformându-le copilăria într-o experiență minunată și bogată. Va fi îndrumat cu dragoste și înțelegere, fiind stârnit să învețe cu multă dăruire. Și pentru durabilitatea relației, Creșa – Grădinița Busy Bees Academy și-a ales drept parteneri în educarea copilului proprii săi părinți.

Fiecare părinte va fi bine informat despre ceea ce se petrece cu copilul său dincolo de porțile creșei sau grădiniței, împărtășindu-i experiențe ce nu trebuiesc ratate.

Emoție, învățare prin joc, aventură, comunicare și îngrijire – într-un cuvânt Creșa-Grădința Busy Bees Academy, locul în care copilul tău înflorește!

Contact creșa Busy Bees Academy:

Mobil: +40 727 789 768

Email: cresabusybees@yahoo.ro

Email: office@busybees.ro

www.busybees.ro

www.cresabusybees.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *