Ce fel de cărucioare pentru copii se poartă în anul 2018?

Moda nu se manifestă doar în domeniul vestimentar, ci și în domeniul produselor pentru copii, mai exact al cărucioarelor. Dacă te plimbi destul de des prin parc, probabil observi an de an câteva modele care ies în evidență și care se repetă destul de mult. Spre exemplu, în anul 2017 au fost la modă cărucioarele pentru copii 3 în 1, în care căruciorul propriu-zis se poate transforma într-un landou comod pentru bebeluși sau într-o scoică auto. Este evident de ce aceste cărucioare au fost atât de căutate în anul 2017 și se pare că această tendință continuă și în anul 2018.

Cărucioarele 3 în 1 sunt extrem de eficiente și de economice pentru că pot fi folosite cu succes până la vârsta de 3 ani. În plus, acest tip de cărucior este și foarte practic pentru că este util atât pentru plimbările în parc, atunci când funcționează ca un cărucior, cât și pentru momentele în care bebelușul are nevoie de odihnă (partea de sus a căruciorului se transformă în landou comod) sau atunci când trebuie transportat cu mașina (scoica auto poate fi folosită pentru copiii cu o greutate de până la 13 kilograme și este ușor de instalat atât pe cadrul căruciorului, cât și în mașină).

Iată câteva modele de cărucioare 3 în 1 pe care le poți găsi pe nichiduta.ro și care vor fi în trend și anul viitor:

  • Sistemul transformabil 3 în 1 Arrow Switch Red de la DHS Baby
  • Sistemul modular Acero 3 în 1 de la Coccolle
  • Cărucior 3 în 1 Jools Eclipse Beige de la Krausman

Un alt model de cărucior care va fi în vogă în anul 2018 este cel reversibil. Ca proaspăt părinte, îți dorești să îți vezi copilul cât mai mult, mai ales în primele luni, iar în același timp, cel mic se simte în siguranță dacă te vede tot timpul. Însă, odată cu trecerea timpului, vei observa că cel mic va deveni din ce în ce mai curios de lucrurile din jurul lui și își va dori să descopere totul în jurul lui în timpul plimbărilor. În astfel de situații, un mâner reversibil este mai mult decât util. Am pregătit pentru tine câteva exemple de cărucioare cu mâner reversibil pe care le poți găsi pe nichiduta.ro:

  • Căruciorul cu mâner reversibil de la DHS Elements
  • Căruciorul Buzz Xtra de la Quinny
  • Căruciorul I love my parents de la Juju

Nu în ultimul rând, anul 2018 este unul al cărucioarelor sport, cu mecanism de pliere ușor de utilizat, extrem de sigure și de rezistente. În același timp, cărucioarele sport asigură bebelușului un nivel ridicat de confort, fiind realizare din materiale de calitate, rezistente la factorii externi. Spre exemplu, căruciorului sport de la Caretero Alfa Lavenda este potrivit pentru copiii cu o greutate de până la 15 kilograme, are un ham de siguranță în 5 puncte și o bară de siguranță pentru protecție împotriva căderilor accidentale, un spătar cu pernă pentru cap integrată, capotină cu fereastră care protejează copilul de soare și vânt și o tapițerie detașabilă și lavabilă. Să nu mai vorbim de faptul că acest cărucior sport se găsește pe nichiduta.ro la un preț extrem de atractiv.

În concluzie, alegerea unui cărucior pentru bebeluș ar trebui să se facă în primul rând după criterii precum confort și siguranță. Însă, dacă îți dorești să fii un părinte modern, întotdeauna în pas cu moda atunci când vine vorba de copilul său, poți opta pentru un model de cărucior care va fi la modă anul viitor. Stai pe fază și urmărește site-ul nichiduta.ro pentru că apar modele de cărucioare pentru 2018!

 


Lasă un Comentariu...

*