Black friday vine pe nichiduta.ro

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Ne mai despart doar câteva ore până când ne putem deschide portofelele pentru cea mai așteptată perioadă din an. Black friday vine pe nichiduta.ro cu reduceri de până la 70%, reduceri de care se poate bucura toată familia, în special cei mici.

Black friday vine pe nichiduta (5)

Picture 5 of 5


Black Friday este ocazia ideală pentru a achiziționa toate lucrușoarele de care ai sau vei avea nevoie. Dacă bărbații abia așteaptă reducerile la telefoane, televizoare sau tablete, femeile gândesc mai practic și nu se avântă la diverse gadgeturi. Însă, proaspetele sau viitoarele mămici se gândesc la bebeluș și profită de ocazie pentru a achiziționa tot necesarul pentru cel mic. Și, în această categorie, încadrăm unul din cele mai importante lucruri pentru bebeluși: căruciorul.

Vestea bună este că Black Friday vine pe nichiduta.ro cu reduceri foarte mari la cărucioarele pentru bebeluși. Începând cu această noapte, poți beneficia de promoții atrăgătoare la majoritatea produselor de pe site.

Pentru cele care au pus deja ochii pe Căruciorul 2 în 1 Cangaroo Lea Vișiniu, aflați că de la prețul inițial, de Black Friday îl veți putea cumpăra cu doar 569 lei. Acest cărucior este ideal pentru bebelușii cu vârsta de la 0 la 36 de luni. Fiind extrem de confortabil, căruciorul 2 în 1 este perfect pentru plimbările zilnice. Coșulețul auto poate fi utilizat atât în mașină, cât și atașat de cadrul acestui cărucior pentru copii. Acesta este prevăzut cu centură de prindere în trei puncte și perniță comodă. Modulul sport al acestui cărucior 2 în 1 este prevăzut cu un spătar reglabil, cu ajutorul unui șnur, copertină reglabilă și coș pentru cumpărături. Se pliază extrem de facil, dar este și ușor de depozitat grație materialelor de calitate din care este confecționat.

Accesoriile incluse sunt coșulețul auto, modulul sport, două huse pentru piciorușe, coșulețul pentru accesoriile celui mic și suportul pentru cană și sticluță.

Un alt cărucior pe care îl puteți achiziționa de Black Friday la un preț avantajos este Căruciorul 3 în 1 Trio Berlin Ocean. Reducerea acestuia este una substanțială, putând achiziționa căruciorul la prețul de 1497 lei.

Căruciorul Trio Berlin este ideal pentru plimbările lungi sau pentru mersul la cumpărături cu bebelușul.

Setul include un cărucior cu parte sport detașabilă de pe cadru, landou, scaun auto, gentuță pentru lucrurile bebelușului, pelerină ploaie și husă pentru piciorușe. Cadrul căruciorului este din aluminiu cu greutate mică, iar atunci când este pliat încape în aproape orice portbagaj de mașină. Landoul este prevăzut cu saltea, învelitoare landou, care oferă și protecție UV. Datorită sistemului integrat în brațele căruciorului Easy Fix System, landoul se montează/demontează ușor și repede pe cadrul căruciorului.

Scaunul auto 0-13 kg este destinat bebelușilor încă de la naștere. El este prevăzut cu salteluță reductoare, centuri de siguranță cu prinderi în trei puncte, copertină și mâner reglabile.

Prin sistemul integrat pe brațele căruciorului Trio Berlin, scaunul auto se poate monta direct pe cadrul căruciorului, devenind astfel un Shop’n Drive System.

Gentuța pentru lucrurile bebelușului completează perfect setul, oferind suficient spațiu pentru biberoane, scutece sau jucării.

Setul Trio Berlin este destinat bebelușilor de la naștere și până la atingerea greutății de 15 kilograme.

Cele două cărucioare despre care am vorbit mai sus sunt doar două dintre produsele care sunt reduse de Black Friday. Recomandarea noastră este să intrați pe nichiduta.ro pentru cele mai atractive oferte și promoții.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *