Summer Camp la Karin’s Kids Academy – locul în care cei mici vor încerca jocurile copilăriei

Karin’s Kids Academy ne propune un Summer Camp unic care are scopul de a ne menține copiii activi pe timpul vacanței de vară, provocându-i în fiecare zi să se distreze și să se întreacă pe sine în cadrul atelierelor pregătite.

FATADA_PRINCIPALA

Picture 1 of 14

Atelierele pregătite de cei de la Karin’s Kids Academy sunt unele care ne aduc aminte cu drag de copilăria pe care am avut-o noi, de jocurile de pe ulița bunicii, de plimbările lungi prin pădure sau prin livadă pentru a descoperi natura. În curtea grădiniței Karin’s Kids Academy, copilul tău va avea ocazia să se dezvolte prin joc, să experimenteze lucruri noi și să se distreze alături de copiii cu care împărtășește aceeași pasiune sau hobby. Spre exemplu, el va putea participa la atelierele de arts&crafts, olărit, pictură sau modelaj pentru a-ți exploata creativitatea și a da naștere la mici obiecte de artă cu care se va mândri apoi. Va putea participa la tot felul de experimente distractive, la activități de supraviețuire în natură sau treasure hunting. Dacă cel mic vrea să devină artist sau actor, cu siguranță se va întrece pe sine la atelierele de improvizație, artă teatrală, karaoke sau dans. Iar dacă pasiunea lui cea mare este bucătăria, atunci își va putea exersa talentul și va putea învăța mai multe despre un stil de viață sănătos și o alimentație echilibrată în cadrul atelierelor de gătit.

Toate activitățile au fost pregătite de specialiști care cunosc nevoile copiilor și folosesc jocul ca punct central în dezvoltarea lor. Jocurile copilăriei ne-au ajutat să facem primii pași în lumea adulților, ne-au ajutat să legăm prietenii și să le apreciem, să învățăm că trebuie să avem respect pentru noi, pentru cei din jurul nostru, dar și pentru natură, să ne recunoaștem greșelile și să ne asumăm răspunderea pentru ele, dar și să ne distrăm și să profităm de orice moment din viața noastră. Toate acele jocuri ale copilăriei ne-au pregătit pentru drumul profesional pe care urma să pășim timizi, iar acum, la Summer Camp-ul organizat de Karin’s Kids Academy, copilul tău va avea ocazia să facă același lucru, să se dezvolte prin joc, să se distreze și să își exploateze abilitățile și pasiunile descoperite. Cadrul mirific în care se desfășoară aceste activități este curtea exterioară a grădiniței, o curte unică în România și Europa prin compartimentarea ei în zone de dezvoltare a abilităților copiilor. În plus, copiii vor respira în fiecare zi un aer curat, din mijlocul pădurii Băneasa, departe de zgomotul și poluarea urbană.

Dacă vrei ca cel mic să se bucure de o vacanță de vară ca în povești, de povestit prietenilor și rudelor, cu multe activități antrenante și provocatoare, nu ezita să îl înscrii la aceste activități desfășurate în cadrul grădiniței Karin’s Kids Academy!


Lasă un Comentariu...

*