Percepția copilului privind timpul

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Copiii sunt energici și nerăbdători, au dorințe diverse și întrebări nenumărate, știu să lupte pentru ce-și doresc și vor ca totul să se întâmple în momentul prezent.

Ca mamă, poți fi copleșită de insistența copilului și de dorința lui ca lucrurile să se întâmple ACUM, noțiunile de ,,imediat’’ sau ,,mâine’’ fiind de cele mai multe ori greu de înțeles de cei mici.

Dar când timpul este subiect de poveste, lucrurile devin mult mai simple.

Lecturând cartea ,,Azi, mâine, acum și imediat’’, copii vor învăța nu doar zilele săptămânii, lunile anului și anotimpurile, dar vor și înțelege când au timp pentru activitățile care le fac plăcere, când trebuie să se grăbească, care este cursul unei zile, succesiunea activităților și durata acestora, învățând totul într-un mod jucăuș.

Colecția Junior cuprinde povești desprinde din realitatea cotidiană, cărți cu pagini și ferestre cartonate, care vin să ofere răspunsuri la numeroasele întrebări ale celor mici.

  •  
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *