La Karin’s Kids Academy cunoaștem lumea – vezi ce vor face copiii la Summer Camp!

Vara aceasta îi provocăm pe cei mici să pornească într-o călătorie distractivă în întreaga lume, în 8 țări interesante, cu culturi și tradiții diferite! Este vorba de Summer Camp-ul organizat de grădinița Karin’s Kids Academy și care propune activități educative variate care abordează cultura unei anumite țări în fiecare săptămână. Astfel, timp de 8 săptămâni cei mici vor avea ocazia să exploreze prin intermediul atelierelor pregătite 8 țări din diferite colțuri ale lumii!

FATADA_PRINCIPALA

Picture 1 of 12

China, o țară cu o cultură fantastică

În prima săptămână a Summer Camp-ului, copiii vor călători în China, una dintre cele mai populate țări din întreaga lume, dar care încă își păstrează tradițiile. Cei mici vor descoperi farmecul orașului Beijing, numit de mulți și Orașul Interzis, străzile înguste (hutonguri) atât de reprezentative pentru orașele chinezești, dar și cultura gastronimică atipică.

Egipt, țara piramidelor și a misterelor

În cea de-a doua săptămână, cei mici vor porni către Egipt, o lume plină de magie și de mister. În cadrul atelierelor pregătite de grădinița Karin’s Kids Academy, copiii vor avea ocazia să descopere fiecare piramidă egipteană și secretele ei, dar și informații interesante despre faraonii care au rămas în istoria acestei țări.

India, țara condimentelor

Următoarea țară pe care copiii o vor vizita este una cu o cultură gastronomică aparte. În săptămâna 17-21 iulie, cei mici vor avea ocazia să analizeze unicitatea Indiei, în care modernul se îmbină perfect cu tradițiile și cultura străveche.

Italia, patria pastelor

Din patria contrastelor, călătorim în patria pastelor și a artei. Italia este recunoscută la nivel internațional datorită monumentelor sale istorice impozante precum Turnul din Pisa sau Colosseumul roman, monumente pe care cei mici vor putea să le admire în cadrul atelierelor creative.

Mexic și plajele fantastice

Mexicul este o țară ce se poate lăuda cu foarte multe lucruri, printre care plajele moderne, dar și ruinele sau piramidele mayase și aztece care ne aduc aminte de trecut. O săptămână de distracție prin Mexic la Karin’s Kids Academy și copilul tău cu siguranță își va dori să viziteze cu adevărat această țară atunci când va crește mare.

Spania și operele lui Gaudi

Nu puteam încheia seria călătoriilor fără să ajungem și prin Spania, să descoperim împreună cu cei mici capodoperele lui Gaudi. După o lecție de cultură generală, cei mici se vor relaxa pe ritmuri de flamenco în cadrul atelierelor de dans.

SUA, nonconformism și libertate

Cel mici vor învăța de la americani o lecție destul de importantă: că în viață trebuie să fii liber, să iei propriile decizii, dar să îți și asumi responsabilitatea pentru ele. Ei vor avea ocazia să experimenteze prin intermediul activităților pregătite spiritul liber american și să pună prima cărămidă la așa zisul ”vis american”.

România, tradiții și frumuseți naturale

Incursiunea în jurul lumii se închie în România, pentru că nicăieri nu este ca acasă. Astfel, cei mici vor putea explora tradițiile și cultura noastră, secretele gastronomiei și frumusețile naturale pe care le regăsim la tot pasul.

În concluzie, dacă vrei ca cel mic să pornească în aventura vieții lui, să dea piept cu civilizații care până acum îi erau total necunoscute și să înceapă să își dezvolte pas cu pas cultura generală, atunci înscrie-l chiar acum la Summer Camp-ul organizat de grădinița Karin’s Kids Academy!


Lasă un Comentariu...

*