Idei creative pentru copii!

Căutaţi idei noi de activităţi pentru zilele rămase din vacanţa de vară? La Editura Casa, în secţiunea Hobby creativ, se găsesc o sumedenie de cărţi cu Idei creative, numai bune de pus în practică. În rândurile care urmează, vă prezentăm trei dintre aceste cărţi minunate.

,,Înșirarea mărgelelor pentru copii și începători’’ prezintă o incursiune în universul colorat și strălucitor al mărgelelor.

Urmând pașii prezentați în carte, copiii, însoțiți de părinți sau bunici, vor putea confecționa diferite accesorii unicat: brățara lui Papa Ștrumf, brățări cu peștișori, coliere cu clopoței, buburuze sau floricele.

Bijuteriile realizate cu propriile mânuțe vor reprezenta un motiv de mândrie, putând constitui cadouri speciale oferite prietenilor.

,,Quilling pentru copii’’ prezintă modele de figurine și diferite ornamente pe care copiii le pot realiza cu ușurință, transformând obiecte obișnuite în unele deosebite.

Se pot decora cutii, gentuțe, realiza tablouri sau felicitări, din multitudinea de modele, fiecare copil putând alege ceva pe propriul plac.

Tehnica spiralării hârtiei dezvoltă abilitățile manuale, fantezia și simțul pentru frumos al copiilor, acest volum fiind recomandat cu succes școlarilor.

,,Picturi nostime pe sticlă’’ este cartea care cucerește cu siguranță orice copil și îl transformă cu ușurință într-un mic pictor talentat.

Cu ajutorul modelelor vesele prezentate în interiorul cărții, cu îndemânare și vopselele adecvate, fiecare micuţ își poate transforma camera într-un spațiu de poveste.

Pe ferestrele camerei pot fi pictate personajele preferate, iar pe pereți se pot așeza tablouri hazlii, care să dea un aer aparte propriului cămin.

Pentru părinţii care doresc să dezvolte abilitățile practice ale copiilor și susțin înclinațiile artistice ale acestora, cărțile prezentate reprezintă o importantă sursă de inspirație. Ele pot fi comandate pe site-ul www.edituracasa.ro.

 


Lasă un Comentariu...

*