Editura Casa a lansat două titluri noi

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

În colecția Prietena mea Conni, a Editurii Casa au apărut două titluri noi – lecturi savuroase, care îl vor purta pe micul cititor prin jungla marelui oraș împreună cu Conni și îi vor arăta lumea așa cum o vede micuța Conni.

Importiert von “duesedau’

Primul titlu, „Conni se pierde de mama” începe cu o excursie cât toate zilele în oraș, la cumpărături. Conni e copleșită de toate acele detalii curioase: prima gentuță și primii zece lei de la bunica, orașul multicolor, probarea pantofilor și marele magazin universal, o adevărată junglă în care e tare greu să nu te lași furat de scara rulantă, cabinele de probă cu oglinzi uriașe, standuri rotative, care se transformă în caruseluri amețitoare.

Conni se pierde de mama, și chiar atunci când disperarea e gata să pună stăpânire pe micuța exploratoare, în difuzor se aude un anunț salvator!

Acum Conni, dar și micuțul cititor, știu ce au de făcut când, într-un peisaj urban nemărginit, se pierd de mama.

Cel de-al doilea titlu,„Conni are păduchi” este un adevărat manual pentru adulții panicarzi, dar și o poveste

Importiert von “duesedau’

frumoasă despre abordări calme și prietenoase ale unor situații delicate.

Conni și câțiva colegi de la grădiniță fac păduchi, iar ceea ce urmează e o călătorie captivantă pe la farmacie, printre proceduri descrise în detalii mici și extrase simpatice din viața insectelor minuscule, care își fac nestingherite o grădină zoologică în capul lui Conni.

Problema este depășită repede, iar participanții la această aventură sunt acum mai informați și mai pregătiți pentru orice surpriză.

Conni, dar mai ales adulții care o înconjoară, abordează exemplar această chestiune delicată, iat atutudinea lor ne poate servi drept lecție prețioasă.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com