Descoperă minunatele povești cu Bobiță și Buburuză!

Bobiță și Buburuză sunt două personaje vesele și extrem de îndrăgite de cei mici. Seria poveștilor cu Bobiță și Buburuză a adunat, până în acest moment, șapte cărți cu ilustrații viu colorate, publicate la Editura Casa din Oradea. Cărțile conțin câte două povești, în care, universul copilăriei și ale sale bucurii sunt prezentate atât de frumos de autoarea Bartos Erika.

,,Bobiță și Buburuză’’este prima carte din iubita colecție, în paginile ei regăsindu-se poveștile Prietenia și Curcubeul.

Inocență, certuri nevinovate ale copilăriei și deschiderea gâzelor din pădure de a lega sincere prietenii; în prim-plan fiind frumoasa prietenie dintre Bobiță și Buburuză, care a luat naștere în urma unei dispute pentru o cireașă.

Un curcubeu de emoții, perseverență specifică copilăriei în îndeplinirea propriilor dorințe și importanța oferirii unui cadou cu semnificație, transformând o zi de naștere într-o zi cu adevărat specială.

Cartea ,,Bobiță, Buburuză și rudele lor’’cuprinde poveștile Mămăruța galbenă și Melcul de apă, prezentând întâlnirea dintre Buburuză și ruda sa, Cătălina, precum și dintre Bobiță și ruda lui, Melc Codobelc, bucuria descoperirii asemănărilor, sprijinul reciproc acordat și a petrecerii unor momente deosebite împreună.

Poveștile cu Bobiță și Buburuză sunt recomandate copiilor între 2 și 6 ani, cucerind, până în prezent, inimile a mii de micuți.

Beneficiind de reducerea de 29%, le găsești pe site-ul www.edituracasa.ro

 


Lasă un Comentariu...

*