Adolescența – provocări și soluții înțelepte

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Transformările fizice cu care se confruntă fiecare fată la un moment dat aduc de regulă și numeroase frământări referitoare la modul în care este percepută de cei din jur, dar și privind imaginea din propria oglindă, iar gândurile și emoțiile care se nasc trebuie să fie profund  înțelese și integrate.

Să fii mama unei adolescente este o adevărată provocare, mai ales în acest moment când dorința de cunoștere este atât de pronunțată, iar sursele de informație care pot fi accesate sunt din ce în ce mai îndoielnice.

Discuțiile sincere și deschise sunt bineînțeles cele mai recomandate, alături de cărțile și articolele de specialitate care abordează subiectul pubertății și a transformărilor adolescenței în cele mai variate și profunde moduri.

,,Ghidul fetelor’’ este cartea în paginile căreia autoarea, Marawa Ibrahim, cu deschidere și mult umor, împărtășeste propria sa experiență, concretizată în 50 de lecții despre cum să-ți iubești corpul aflat în plină transformare.

Printre cele 50 de teme abordate în cartea recent lansată, pe care o găsiți pe site-ul Editurii Casa, se numără și următoarele:

– Toți cu ochii pe tine – Fii conștientă de valoarea ta.

– Lansatoare de rachete – Cum să le porți de grijă sânilor.

– Prima menstruație – Prezentare pas cu pas.

– Cu inima-ndoită – Cum să depășești momentele triste.

– Modă și stil – Poți face diferența?

– Pauză de meditație – Cum să te decuplezi.

– Fete+băieți – Rezolvă ecuația!

Gândită precum o confesiune sinceră făcute în fața celei mai bune prietene, presărată cu ilustrații geniale, cartea de față va stârni interesul fiecărei adolescente, va satisface setea de cunoaștere specifică vârstei și va da naștere multor zâmbete, aducând mai multă încredere, acceptare și sentimentul de normalitate.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *