4 lucruri care aduc distracția la petrecerea copilului tău

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Nu există copil care să nu aștepte cu nerăbdare ziua sa de naștere și petrecerea nemaipomenită promisă de părinți. În calitate de părinți, cu siguranță doriți ca în așa zi importantă, copilul să fie cel mai fericit, să râdă, să se bucure, să se joace și să fie alături de toți prietenii săi și de toate persoanele care îl iubesc. După cum poate știți deja, nu e tocmai o sarcină ușoară să organizezi o petrecere pentru copii.

Desigur, se poate lua în considerare opțiunea de a petrece undeva în oraș, dar parcă și dumneavoastră, în postura de mamă, doriți să îi organizați personal petrecerea celui mic, astfel încât să fiți sigură că nimic nu îi lipsește și că toate dorințele sale sunt îndeplinite. Poate că nici nu doriți să cheltuiți o avere pentru că, într-un final, după ce petrecerea se încheie, urmează și alte zile cu tot felul de cheltuieli. Prin urmare, cum să facem pentru a organiza copiilor noștri petreceri distractive, unde toți invitații să se simtă bine, dar să nu rămânem nici cu dezordine prea mare și nici să cheltuim sume imense? În cele ce urmează, vă prezentăm care sunt acele lucruri care aduc distracția la petrecerea copiilor și care vă ajută să rămâneți cu bani în buzunar și cu ordine acasă.

  1. Baloane pentru petrecere. Nici adulții nu sunt mai prejos când vine vorba de joaca cu baloane, însă pentru cei mici nu există petrecere fără baloane. Cu atât sunt mai bucuroși dacă sunt lăsați să umfle și să spargă baloanele. Colorate, simple sau cu tot felul de forme, baloanele decorează grădina și casa și devin rapid obiectul distracției. Uneori, cele mai ieftine lucruri au cel mai mare efect.
  2. Stickere auto. Poate că la așa ceva nu v-ați gândit, dar de ce să împărțiți în stânga și în dreapta invitații pretențioase la petrecere când puteți invita colegii și prietenii copiilor prin intermediul unor stickere auto foarte amuzante? În ton cu tematica petrecerii, stickerele auto pot fi comparate cu acele brățări minunate de care avem neapărat nevoie pentru a intra la o petrecere grandioasă. Iată că petrecerea copilului nu este cu nimic mai prejos. La fel ca baloanele, stickerele auto sunt de impact și vin la prețuri foarte accesibile. Iar dacă doriți ca sărbătoritul să fie cel mai răsfățat, atunci puteți să îi oferiți doar lui un sticker auto pentru trotineta sau mașinuța sa, ca să aibă cu ce se lăuda prietenilor.
  3. Mâncarea preferată a copiilor. Petrecerea celui mic nu este tocmai cea mai potrivită ocazie pentru a reaminti copiilor cât de importantă este o alimentație sănătoasă și de ce trebuie să se ferească de dulciuri. Cu alte cuvinte, tot ceea ce înseamnă mâncare sănătoasă nu prea este agreat de către cei mici, mai ales la petreceri. Ba mai mult, mâncărurile sănătoase pot distruge toată atmosfera petrecerii. Deci, trebuie doar să vă conformați dorințelor celor mici măcar în această zi importantă. După petrecere, reluați dieta obișnuită, bogată în fructe, legume și apă plată. Dar la petrecere, aveți grijă să serviți ceea ce este pe placul copiilor, precum cartofi prăjiți, hot dog, burgeri sau pizza. Partea plăcută este că, dacă doriți să le comandați, astfel de mâncăruri sunt mai ieftine decât meniurile sănătoase. Desigur, tortul trebuie să fie cât mai mare și cât mai dulce și exact așa cum și-l dorește copilul, indiferent că preferă un tort-unicorn, un tort-mașină sau un tort-Mickie Mouse. Totuși, pentru părinți puteți opta pentru platouri cu brioșe sau tarte cu fructe și, bineînțeles, pentru mâncăruri ceva mai sănătoase ori, poate doresc și ei o felie generoasă de pizza. Doar e petrecere.
  4. Veselă și tacâmuri de unică folosință. Orice petrecere este mult mai relaxantă și pentru copii și pentru adulți dacă se pun la dispoziție farfurii, tacâmuri și pahare de unică folosință. În prezent, sunt disponibile numeroase astfel de produse de unică folosință, deosebit de eficiente și care nu arată deloc ieftin. De la cutii izoterme, farfurii și pahare cu tot felul de desene și până la sosiere, produsele de unică folosință vă asigură o petrecere fără pericole, în timp ce vasele de porțelan sunt în deplină siguranță. În plus, nici nu va trebui să spălați vase după petrecere.

În cele din urmă, dacă este ceva ce nu poate lipsi de la petrecerea celor mici atunci despre muzică trebuie să fie vorba. Avem invitați, avem baloane, mâncare, dulciuri și sucuri, atunci nu ne rămâne decât să ne distrăm și să ne uităm la cei mici cum se joacă și dansează și, fără să știe, deja se bucură de viață.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *