10 obiecte sanitare care nu trebuie să lipsească din baia copilului

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Obiecte sanitare: ce nu trebuie să omiți să integrezi în baia copilului? Iată mai multe informații de interes!

Băile dotate cu  obiecte sanitare pentru copii sunt foarte vesele și plăcute vizual și aduc un plus de culoare ce inspiră o stare intensă de bine. Acestea sunt special create pentru cei mici cu scopul de a amenaja o baie exclusiv pentru copii. Cei care doresc să deschidă o grădiniţă privată, să ianugureze o tabără pentru preşcolari sau o secţie de pediatrie la un spital privat, găsesc cu siguranță modele de inspirație în colecția Laguna

Iată care sunt obiectele de importanță maximă pentru pitici :

1.    Baterii

Kludi este unul dintre cele mai mari producători de baterii ce oferă soluţii complete pentru baie. Aceste obiecte sanitare au un design adaptat celor mici cu vârste cuprinse între 2 şi 7 ani și sunt fabricate din materiale inovatoare, cu proprietăţi antibacteriene.

Așadar, suprafeţele lor nu permit dezvoltarea bacteriilor şi, împiedică răspândirea. Aceste materiale nu necesită întreținere specială, deoarece sunt create să reziste chiar şi la cele mai agresive pete. Bateriile dedicate acestor băi mini sunt special gândite pentru a fi folosite de către copii. Acestea funcționează pe bază de senzor şi sunt setate pentru a furniza apă la o temperatură medie, iar acționarea butonului se face extrem de facil.

2.    Lavoare

În categoria lavoare ai posibilitatea de a alege din următoarele produse de brand : Avila Dos – Spania, Badenhaus – Italia, Besco sau Cast Marble – Polonia, Duravit – Germania, Geberit- Elveția. Majoritatea obiectelor sanitare sunt albe și se potrivesc de minune cu accesoriile frumos colorate.

3.    Vas de wc

Vasul wc din ceramică suspendat și rezervor îngropat se va putea folosi cu o mare ușurință pentru cei mici, ceea ce ii ajută să renunțe mai rapid la oliță.

4.    Capac de wc

Acest accesoriu nu trebuie să lipsească. Există vase wc Gala, Geberit, Grohe, Rak Ceramics adaptate pentru cei mici care au atât capac de adulți, cât și de copii.

5.    Pardoseli antiderapante

Plăcile mici de gresie, cum sunt cele oferite de Marazzi sunt mai puțin alunecoase, de aceea reprezintă o alegere inspirată.

6.    Dozator pentru săpun

Un dozator săpun frumos colorat cu un design interesant cum este cel de la Bisk Cube Red va atrage copiii să se spele mai des pe mânuțe, transformând întreagă rutină într-o joacă.

7.    Bideuri

Pentru o baie de copii sunt ideale bideurile suspendate sau pe pardoseală din ceramică. Acestea sunt foarte rezistente și oferă deplină comoditate celor mici.

8.    Cadă baie

Căzile de baie de mici dimensiuni sunt ideale pentru cei mici pentru că  oferă deplină siguranță și un grad înalt de funcționalitate.

9.    Covoraș baie antiderapant

Un covoraș care îi împiedică pe cei mici să cadă în baie este de nelipsit pentru copii. Poți alege între modele vesele și colorate de la Bisk Pure Blue, Simply sau  Green Fish.

10.   Suport periuțe dinți

Un alt element indispensabil este suportul de periuțe care atrage atenția micuților prin design și stil și îi atrage vizual de fiecare dată când își curată dințișorii. Poți alege între modele Bisk Gold, Red sau Gri.

Pe lângă utilitatea lor, modelele variate disponibile pentru copii fac baia mult mai interesantă și mai atractivă. Accesibilitatea copiilor este importantă, dar pe primul loc se află siguranța celor mici.

Este esențial ca prichindeii să aibă acces la anumite facilități. Baia trebuie ajustată în așa fel încât cei mici să ajungă mai ușor la cadă sau la chiuvetă. Integrează temele adorabile pentru copii în decorul băilor și fă-le cât mai utile pentru cei mici.

Alege din varietatea de obiecte sanitare oferite pe cele mai potrivite, pentru a realiza o amenajare cu gust și un design atractiv.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com