CONCURS: O luna de premii!!

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

concurs mama de profesie

Urmează o nouă săptămână de premii. Dacă încă nu ai fost desemnată printre fericitele câștigătoare, mai ai o șansă. Săpunul cremele de mâini și picioare, masca și crema pentru ochi sunt puse din nou la bătaie.

Mult succes!

 

 

 

 

CÂȘTIGĂTORII SĂPTĂMÂNII 3-10 aprilie:

1. Cremă Skin Aqua Intensive pentru ochi – Alexandra (antohialexandra.alleey@gmail.com)

2. Mască peeling  – Havreliuc Liliana

3. Dermaglin săpun – Mihaela Scarlat

4. Cremă pentru picioare – Savu Cristina

5. Cremă pentru mâini – Candrea Nadia Alina

CÂȘTIGĂTORII SĂPTĂMÂNII 28 martie – 3 aprilie:

1. Cremă Skin Aqua Intensive pentru ochi – Barnusca

2. Mască peeling  – Preda Laura

3. Dermaglin săpun – Surasan Adina

4. Cremă pentru picioare – Gheorghe Ana Roxana

5. Cremă pentru mâini – Prisecaru Mirela


CÂȘTIGĂTORII SĂPTĂMÂNII 19-27 martie:

1. Cremă Skin Aqua Intensive pentru ochi – Cătălina (pcatalyna@gmail.com)

2. Mască peeling  – Cherezi Alina Anca

3. Dermaglin săpun – Florentina Hurmuz

4. Cremă pentru picioare – Șerban Cristina

5. Cremă pentru mâini – Nicoleta Hangiu

 

www.mamadeprofesie.ro și www.colțuldefrumusețe.ro te răsfață timp de 4 săptămâni cu produse cosmetice.

Fii frumoasă oricând, oricum, în primul rând pentru tine! Participă la concurs și poți câștiga unul dintre produsele săptămânale de mai jos, oferite de www.colțuldefrumusețe.ro.

Ce trebuie să faci?

Înscrie-te la newsletter-ul nostru, pentru a fi la curent cu cele mai proaspete informații oferite de specialiștii Mamă de profesie. Răspândește informația pe facebook astfel încât și prietenele tale să poată participa. De asemenea, lasă un comentariu cu produsul pe care ți-l dorești și de ce ai avea nevoie de acesta.

Abonează-te la newsletter:

[wysija_form id=”1″]

 

Durată concurs

Concursul se desfășoară pe o perioadă de patru săptămâni. În fiecare săptămână vom anunța noile produse oferite de www.colțuldefrumusețe.ro. Câștigătoarele vor fi desemnate în fiecare vineri a săptămâni.

Ce poți câștiga în perioada 19-26 martie?

1. Herbal Care cremă nutritivă pentru picioare cu extract de măslin. Reface pielea și relaxează picioarele obosite. Este recomandată pentru pielea uscată și aspră.

Herbal-Care-Crema-nutritiva-pentru-picioare-cu-extract-de-maslin

 

 

 

 

2. Skin Aqua Intensive cremă pentru ochi și pleoape. Oferă îngrijire adecvată pentru pielea sensibilă și delicată din jurul ochilor. De asemenea, calmează iritațiile și diminuează cearcănele și aspectul de oboseală.

0025-Aqua-Skin-Intensive-Crema-pentru-ochi-si-pleoape-01-1000x1000

3. Herbal Care cremă hrănitoare pentru mâini și unghii. Aplicată regulat, hrănește cu substanțe nutritive pielea, îmbunătățindu-i aspectul și starea.

0018-Herbal-Care-Crema-pentru-maini-si-unghii-cu-extract-de-maslin-01-1000x1000

4. Dermaglin mască peeling revitalizantă. Îndepărtează celulele moarte de pe suprafața pielii și o purifică în profunzime, revitalizează și regenerează pielea în profunzime, conferindu-i un aspect proaspăt și sănătos.

0036-Dermaglin-Masca-peeling-revitalizanta-01-1000x1000

5. Dermaglin săpun pe bază de argilă verde cambriană. Hidratează, catifelează și tonifică pielea. Este recomandat pentru pielea sensibilă și cu tendință de acnee.

Dermaglin-Sapun-pe-baza-de-argila-verde-cambriana-1000x1000

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

111 Responses

 1. Mi-ar fi de mare folos Skin Aqua Intensive cremă pentru ochi și pleoape. Imi simt ochii obositi de la atatea zile pline fara pic de relaxare! E frumos sa ai bebelusi, viata e plina de fericire si nu ne putem plictisi niciodata!

 2. Buna!Mi-as dori crema Skin Aqua Intensive pentru ochi si pleoape deoarece am doi copii,unul de 5 ani si unul de 11 luni,ma duc si la serviciu chiar daca noptile mele sunt partial dormite ,timpul de seara mi-l impart intre ei…casa …si tot asa . Drept urmare cercanele mele sunt “frumos ” conturate si pronuntate. Sunt sigura ca s-ar atenua cu ajutorul unei creme speciale pentru ochi.

 3. Skin Aqua Intensive pentru ca, cea mai mare problema a mea sunt cearcanele ,efectiv nu stiu ce sa mai fac ca sa scap de ele.

 4. Buna ziua, mi-as dori masca peeling revitalizanta Dermaglin deoarece am un ten cu probleme, cu mult sebuum care necesita curatare in profunzime si vreau sa fiu o mamica frumoasa pentru puiul meu.

 5. Imi doresc acest produs: Skin Aqua Intensive cremă pentru ochi și pleoape pentru ca vreau sa imi diminueze cearcanaele si aspectul de oboseala petnru ca tenul meu sa arate mai odihnit si luminos.

 6. Dermaglin mască peeling revitalizantă. Îndepărtează celulele moarte de pe suprafața pielii și o purifică în profunzime, revitalizează și regenerează pielea în profunzime, conferindu-i un aspect proaspăt și sănătos. Am un ten foarte sensibil si chiar as vrea sa incerc acest produs superb !

 7. Dermaglin săpun pe bază de argilă verde cambriană. Deoarece am probleme cu tenul si imi doresc acest produs pentru al testa.

 8. . Dermaglin săpun pe bază de argilă verde cambriană. Hidratează, catifelează și tonifică pielea. Este recomandat pentru pielea sensibilă și cu tendință de acnee.Pentru ca fiica mea se lupta cu acneea de multi ani si are nevoie de acest produs

 9. as dori sa incerc acest produs-Skin Aqua Intensive cremă pentru ochi și pleoape. Oferă îngrijire adecvată pentru pielea sensibilă și delicată din jurul ochilor. De asemenea, calmează iritațiile și diminuează cearcănele și aspectul de oboseală.

 10. Dermaglin săpun pe bază de argilă verde cambriană. Hidratează, catifelează și tonifică pielea. Este recomandat pentru pielea sensibilă și cu tendință de acnee.Pentru ca fiica mea se lupta cu acneea de multi ani si are nevoie de acest produs

 11. Herbal Care cremă nutritivă pentru picioare cu extract de măslin as vrea sa castig pentru a avea picioarele frumoase si ingrijite

 12. Mi-as dori: . Dermaglin săpun pe bază de argilă verde cambriană. Hidratează, catifelează și tonifică pielea. Este recomandat pentru pielea sensibilă și cu tendință de acnee.Baiatul meu se afla la pubertate si deja sufera de acnee. Multumesc!

  1. Dintre produsele prezentate aici mi-ar place sa cistig Skin Aqua Intensive crema pentru ochi si pleoape,pentru a-mi atenua aspectul de ochi obositi!

 13. Dermaglin săpun pe bază de argilă verde cambriană. Hidratează, catifelează și tonifică pielea. Este recomandat pentru pielea sensibilă și cu tendință de acnee.Pentru ca fiica mea se lupta cu acneea de multi ani si are nevoie de acest produs

 14. Imi doresc sapunul Dermaglin, deoarece am probleme cu acneea de mai mult de 5 ani si mi-ar placea sa incerc un produs nou care sa ma ajute.

 15. Mi-as dori sa castig Skin Aqua Intensive cremă pentru ochi și pleoape,deoarece este potrivita varstei mele.Multumim pentru concurs.O primavara frumoasa!

 16. imi doresc sa castig Dermaglin săpun pe bază de argilă verde cambriană. Hidratează, catifelează și tonifică pielea. Este recomandat pentru pielea sensibilă și cu tendință de acnee,deoarece curata in profunzime fata si o tonifica

 17. Mi-as dori sa castig “Skin Aqua Intensive” – cremă pentru ochi și pleoape. Aceasta mi-ar oferi o îngrijire adecvată, pielii sensibile și delicate, din jurul ochilor. De asemenea, ar calma iritațiile, ar diminua cearcănele și aspectul de ochi obositi, dupa mult timp, petrecut in fata calculatorului.

 18. Skin Aqua Intensive cremă pentru ochi și pleoape. Oferă îngrijire adecvată pentru pielea sensibilă și delicată din jurul ochilor. De asemenea, calmează iritațiile și diminuează cearcănele și aspectul de oboseală.

 19. 1. Herbal Care cremă nutritivă pentru picioare cu extract de măslin. Reface pielea și relaxează picioarele obosite. Este recomandată pentru pielea uscată și aspră.

 20. Skin Aqua Intensive cremă pentru ochi și pleoape este produsu pe care il doresc pentru ingrijirea ochilor si a pleoapelor.

 21. Skin Aqua Intensive crema pentru ochi si pleoape deoarece am cearcanele foarte pronuntate si m-as bucura mult sa le pot atenua.

 22. Dermaglin săpun pe bază de argilă verde cambriană. Hidratează, catifelează și tonifică pielea. Este recomandat pentru pielea sensibilă și cu tendință de acnee.

 23. Ochii mei obositi de la noptile albe cu bebelusa in brate au nevoie de Skin Aqua Intensive cremă pentru ochi și pleoape.

 24. Dermaglin săpun pe bază de argilă verde cambriană. Hidratează, catifelează și tonifică pielea. Este recomandat pentru pielea sensibilă și cu tendință de acnee.

 25. Crema Herbal Care nutritivă pentru picioare cu extract de măslin care reface pielea și relaxează picioarele obosite.Mi-ar fi de mare folos, mai ales ca vine timpul pentru sandale si vreau sa am calcaie mai frumoase

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *