Yoga și mindfulness pentru copii

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

„Yoga este pentru oricine – copii, adulți, seniori – dar atunci când este practicată de copii, devine magică. Practicată într-un mediu prietenos, îi ajută pe copii să învețe prin joacă. După clasele de yoga, toți copiii merg acasă cu o stralucire sanătoasa, cu vibrații pozitive și pace interioară”, ne spune Michelle, instructor de yoga pentru copii și fondatoarea conceptului ” Yoga pentru tine și familia ta“.

Yoga pentru copii (1)

Picture 1 of 5

Vă așteptăm cu drag la clasa de „Yoga și mindfulness pentru copii” care se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani și este susținută de Michelle sâmbătă, 20 aprilie, începând cu ora 12.00, în cadrul Spring Yoga Festival 2019. Timp de o oră, copiii se vor distra, se vor relaxa și vor învăța lucruri frumoase – cum să aibă mai multă încredere în ei, cum să se accepte și să se prețuiască pentru ceea ce sunt, cum să trăiască în armonie cu ei înșiși și cu natura.

Datorită beneficiilor uimitoare pe care le au asupra lor, clasele de yoga pentru copii au devenit foarte populare în ultima vreme, deoarece copiii se distrează și dobândesc multe abilități în același timp. Creșterea puterii de concentrare, dezvoltarea motricității, creșterea flexibilității, îmbunătățirea echilibrului și coordonării, diminuarea stresului și anxietății sunt doar câteva din beneficiile pe care practica yoga le poate avea asupra copiilor.

Așadar, vă așteptăm cu mic, cu mare la Spring Yoga Festival. Puteți alege dintr-o varietate mare de clase de yoga și ateliere de terapii complementare, ce ajută la armonizarea minții și corpului. De ce Spring Yoga Festival? Pentru că este important să ai grijă de corpul tau, de mintea ta, de emoțiile tale, într-un cuvânt, de tine! Mai multe detalii aici.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com