Minimax și Digi cheamă toți copiii la concurs!

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

În lumea Minimax, orice copil poate intra în pielea personajelor preferate, poate fi un erou supercool sau jucăuș și poate lua parte la aventurile magice din universul animat. De aceea, micuții sunt invitați să descopere, pe Minimax, seriale animate și live-action pentru fetițe și băieți dornici de aventuri colorate.

Există vreo fetiță care să nu fi visat măcar o dată că este Albă-ca-Zăpada? Atunci când visul devine realitate, povestea ta preferată se transformă în „Eu și cei 7 pitici”, unul dintre cele mai iubite seriale de desene animate, în care eroina își împarte casa cu 7 pitici jucăuși. Serialul este difuzat zilnic, de la ora 19:05. Tot pe Minimax, fetițele pot intra zilnic, de la ora 16:00, în lumea de vis din „Barbie Dreamtopia”, unde surorile Barbie și Chelsea au parte de aventuri printre nori din vată de zahăr.

Băieții pot sta alături de Minimax, pentru a descoperi „Peripețiile Motanului Încălțat” (producție DreamWorks). Spadasinul felin luptă pentru protejarea orășelului San Lorenzo, își apără noii prieteni și intră în acțiune în fiecare zi, de la ora 16:20. Sau îl pot cunoaște pe cel mai haios, aiurit și cool rege lemurian, în „Trăiască regele Julien!” (zilnic, de la 17:50). Producția DreamWorks este inspirată de celebra serie de lungmetraje „Madagascar” (lansată în 2005), pe care cei mici au urmărit-o sigur la cinematograf.

După ce i-au urmărit pe micul ecran, copiii pot intra în pielea personajelor preferate și câștiga unul dintre cele 200 de premii puse în joc de Minimax. În perioada 16 mai – 15 iunie, ajutați-vă micuții să se înscrie în joc pe pagina proprie de Facebook (www.facebook.com/minimaxromania): apăsați pe aplicația „Concurs cu eroii animați preferați”, încărcați o poză cu cel mic (încadrând-o în template-ul ales) și completați datele cerute. Premiul cel mare este o petrecere fabuloasă de ziua lor, unde își pot invita toți prietenii. Mai pot câștiga unul dintre cele 70 de seturi „Barbie Dreamtopia”, 70 de seturi cu nisip kinetic sau 60 de cărți cu CD „Motanul Încălțat”. Intrați în concurs de pe desktop/laptop aici: https://www.facebook.com/minimaxromania/app/190322544333196/?ref=page_internal. Și de pe mobil aici: http://bit.ly/2x0FLe4.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *