Alătură-te British School of Bucharest pentru a face performanță! Mai ai timp până pe 23 ianuarie să aplici la programul de burse, de până la 100% din taxa de școlarizare

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Mai sunt doar câteva zile până când elevii cu rezultate remarcabile pot aplica pentru bursele British School of Bucharest (BSB) și, astfel, să își mărească șansele de a descoperi excelența educației britanice. Ultima zi de înscrieri pentru bursele anului academic 2019 – 2020 este 23 ianuarie 2019. Fie că învață la școli de stat sau private, elevii care vor să își demonstreze aptitudinile sunt invitați să se alăture BSB, având posibilitatea să beneficieze de burse de până la 100% din taxa de școlarizare.

British School of Bucharest

Picture 1 of 3

Înscrierile se vor închide miercuri, 23 ianuarie 2019, la ora 13.00. Urmează apoi, între 26 ianuarie și 2 februarie, procesul de selecție. Aici, sunt incluse teste de engleză și de matematică, o probă de abilități cognitive și un interviu. Elevii eligibili pentru înscrieri sunt cei din clasele a 8-a și a 10-a.

”Vin cu recomandarea sinceră către elevi și către părinți să nu mai piardă timpul și să dea o șansă viitorului. Profitați de această posibilitate și veți avea șansa să descoperiți călătoria minunată în universul britanic, comunitatea BSB și spiritul ei”, a declarat Philip Walters, directorul British School of Bucharest.

Formularul de înscriere este disponibil aici. Pentru dosar, elevii mai au nevoie de o copie a certificatului de naștere, cartea de identitate sau pașaportul, foaia matricolă și un portofoliu cu reușite artistice ori sportive, dacă este cazul.

Prima probă va avea loc sâmbătă, 26 ianuarie, și va consta într-un test de abilități cognitive și un interviu, ambele eliminatorii. Pe 2 februarie, tot într-o zi de sâmbătă, sunt programate testele la engleză și matematică. Vor ajunge aici doar elevii declarați admiși la prima testare.

Tinerii au astfel posibilitatea de a fi elevi în cadrul BSB, singura școală britanică din România unde toți profesorii sunt vorbitori nativi de limba engleză. Pentru acest program, nu există un număr limitat de locuri, acesta fiind stabilit doar în funcție de rezultatele elevilor înscriși.

Mai multe informații despre înscrieri și testări pot fi găsite pe site-ul BSB, la secțiunea Scholarship Programme.

Programul de burse are drept scop oferirea unei șanse unice, aceea de a învăța într-un mediu care va asigura o dezvoltare academică și personală personalizată. British School of Bucharest este supervizată de Inspectoratul Școlilor Independente din Marea Britanie, oferind, la acest moment, educație la standarde de excelență pentru peste 500 de elevi, din aproximativ 50 de naționalități.

Printre universitățile de prestigiu care și-au deschis porțile pentru absolvenții BSB se găsesc Imperial College, University College London (UCL), Queen Mary, City-University of London, University of the Arts London, London School of Economics and Political Science (LSE), King’s College, Istituto Marangoni, SOAS University, Oxford Brookes, Universities of Warwick, Bath, Bristol, Edinburgh, York și Southampton, precum și Ecole Hôtelière de Lausanne, Anglo American University (Prague) sau UCLA (USA). 

Despre  British School of Bucharest 

British School of Bucharest este o școală internațională privată de top, înființată în anul 2000, care oferă posibilitatea elevilor cu vârste cuprinse între 2-18 ani să studieze după curriculum britanic. Unicitatea BSB față de oricare altă școală din București o reprezintă echipa unică de profesori, toți vorbitori nativi de limbă engleză, cu experiență în predarea curriculumului britanic. BSB este, totodată, și singura școală britanică din România care a fost apreciată cu calificativul „excelent” pentru calitatea procesului de învățare și a rezultatelor elevilor, dar și pentru calitatea dezvoltării personale a elevilor, de către Inspectoratul Școlilor Independente din Marea Britanie, în 2018.

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *