Interfoane bebeluși

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

A dormi în aceeași cameră cu bebelușul pare să nu fie întotdeauna cea mai bună soluție pentru ca micuțul să se afle în siguranță. Interfoanele pentru supravegherea bebelușului îți vor putea aduce certitudinea ca micuțul este bine și ferit de orice problemă, mai ales în timpul somnului.

interfoane bebelusi (1).jpg

Picture 1 of 5

Știm, grija este mare, mai ales în primele clipe. Și pentru ca nopțile să nu mai devină atât de albe, stând așezată pe marginile pătuțului bebelușului abia venit pe lume, urmărindu-i gesturile în cel mai mic detaliu, puteți folosi interfoane bebeluși, disponibile astăzi într-un număr extrem de mare. Acestea vă oferă siguranța că micuțul se află în afara oricărui pericol, doarme liniștit, creându-vă în același timp liniștea interioară de care aveți nevoie, fiind o mămică odihnită a doua zi, gata pentru noi și noi aventuri. Supravegherea audio, dar și cea video este necesară încă din primele momente, așa că fie că o vor face aparatele, fie direct proaspăta mămică, bebelușul va beneficia constant de o astfel de monitorizare, părinții cunoscand că este bine și în afara oricărui pericol.

Dintre caracteristicile interfoanelor pentru bebeluși

Interfoanele bebeluși, așa cum astfel de aparate au fost denumite, sunt de nenumărate tipuri, însă esențial este să fie ales acela care se pare că s-ar potrivi cel mai bine casei în care locuiți. Astfel, în cazul în care spațiul în care locuiți nu este atât de spațios, vă va fi de folos un aparat nu foarte sofisticat. Lucrurile par să fie puțin mai pretențioase atunci când locuința este mai mare, receptorul trebuind a transmite semnale pe o distanță mult mai mare. Si aici, lucrurile par să se rezolve, aparatura evoluând constant și oferind cele mai bune soluții.

Astfel de interfoane pot fi receptate de locuințele din apropiere, vecinii putând prinde semnalul în cazul în care folosesc aparate similare, având în grijă aceeași bebeluși. Așadar, pentru ca toți aceia care locuiesc în apropierea dumneavoastră să nu afle ceea ce se petrece în interiorul casei în care locuiți, folosiți dispozitive de siguranță cu sisteme de supraveghere suplimentare, care nu ar permite astfel de interferențe. În acest mod, veți fi sigură că tot ceea ce se petrece în camera bebelușului va fi auzit doar de dumneavoastră.

Dacă ințial interfoanele erau făcute pentru a auzi ceea ce se petrece în camera bebelușului, astăzi, dispozitivele permit urmărirea video a celui mic. În acest caz, siguranța pare sa devină din ce în ce mai mare, bebe fiind pe zi ce trece mai bine monitorizat. Cu toate că multe mămici consideră necesare doar semnalele audio, în realitate a vedea ceea ce se întâmplă în camera micuțului este la fel de important, mai ales în primele clipe de viață, atunci când riscul de moarte subită este destul de crescut. Îți vei putea urmări îndeaproape bebelușul, fără a crea un obicei din a ședea în camera sa, fără motiv, putând face treburile casnice. Și pentru că lucrurile par să fie din ce în ce mai sigure, astfel de sisteme sunt dotate cu senzori de detectare a respirației și a miscării, astfel că bebelușul se află pe zi ce trece mai în siguranță, părinții fiind siguri că puiul de om se odihnește așa cum ar trebui și se află în afara oricărui pericol.

În cazul în care aveți doi sau mai mulți copii, nu este indicat să faceți o investiție suplimentară – interfoanele pentru bebeluși existente putând capta semnale din mai multe camere. Cu alte cuvinte, interferențele vor dispărea, costurile investite inițial vor fi mai mici, iar siguranța copiilor va fi la fel de bună.

De asemenea, astfel de dispozitive beneficiază de portabilitate – părinții putând ține receptorul după ei, oriunde s-ar afla în încăpere sau chiar în jurul casei. Ceea ce trebuie sa aibă în vedere este ca sursa de alimentare (bateriile) să fie încărcate.

Atenție!

Monitorizarea bebelușului este obligatorie în primele clipe de viață. Și chiar dacă utilitatea interfoanelor a fost deja dovedită, acestea trebuiesc folosite cu măsură, întrucât emit unde electromagnetice, asemenea telefoanelor mobile, ceea ce va putea determina un risc crescut pentru bebeluș, putând deveni victimele radiațiilor, afectându-le sănătatea și buna creștere. Tocmai de aceea, se recomandă montarea lor mai departe de pătuțul copilului sau în apropierea capului său, fiind recomandată o distanță de minim trei metri. În același timp, atunci când vă aflați în preajma bebelușului, va trebui sa îl închideți.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *