5 motive pentru care să îți instalezi sisteme de supraveghere în camera copilului!

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Orice părinte se gândește la siguranța copilului său, încă de la naștere. De aceea, pentru a nu-și petrece toată ziua numai cu ochii pe ei, mulți apelează la utilitatea sistemelor de supraveghere.

sisteme de supraveghereCamerele de supraveghere sunt o variantă destul de nouă, mai ales pentru părinții ocupați. De aceea, instalarea acestora în camera copilului sau în locuință le oferă părinților liniștea că micuțul lor este în siguranță. Nu este nevoie așadar să petreci ore întregi alături de bebe, aceste opțiuni practice ajutându-te să nu mai stai cu frică că bebelușul tău ar putea păți ceva. Și lucrurile se complică și mai mult atunci când ești nevoită să pleci la serviciu – dintr-o dată, bebelușul tău va rămâne în grija unor persoane necunoscute, a unei bone angajate de curând. Cu siguranță, ți-ai dori să știi ce se petrece acasă în lipsa ta și dacă atitudinea acesteia este conformă solicitărilor tale.

Sistemele de supraveghere sunt de mai multe feluri, însă noi îți recomandăm trei mari categorii, pe care le puteți regăsi aici:

  • interfonul – acesta este foarte util pentru încăperile mici și îți permite să auzi ceea ce se întâmplă în camera copilului, astfel încât să nu mai stai îngrijorată.
  • videointerfonul – acest sistem de supraveghere îți permite să vezi exact ceea ce se întâmplă în camera copilului. Videointerfonul are o dublă caracteristică – copilul poate fi și auzit, dar și văzut de către părinți, având atât sistem video, cât și audio.
  • camerele de supraveghere precum sunt acestea, au atât funcție video, cât și audio, având numeroase caracteristici. Pot fi montate în diferite colțuri ale casei, oferindu-vă informații utile despre ceea ce se petrece cu bebelușul în locuință. În cazul în care aveți bonă puteți monta o cameră de supraveghere ascunsă, fiindu-vă de un mare folos.

Iată mai jos 5 motive pentru care să alegi un astfel de sistem de supraveghere:

1. Părinți mai liniștiți!

Într-adevăr, încă din prima zi petrecută împreună, părinții vor să își vegheze continuu bebelușul, de teamă să nu pățească ceva rău. Printr-un astfel de sistem de supraveghere, poți fi sigură că micuțului tău îi este bine!

2. Ajutor în caz de nevoie!

Iată un alt motiv serios pentru care este bine să iei în calcul o astfel de opțiune. Ori de câte ori îți vei auzi bebelușul că plânge, este agitat, mai mult ca sigur vei merge lângă el. La fel, dacă vei observa pe videointerfon că bebelusul se sufocă sau prezintă vărsături, vei ajunge rapid lângă el pentru a-i oferi primul ajutor.

3. Nopți lungi și odihnite!

Orice părinte își veghează constant bebelușul, mai ales în primele luni. Atunci când acesta doarme, mama va sta lângă pătuțul său ore în șir, de teamă să nu se trezească și să aibă nevoie de ajutor. Cu ajutorul acestor dispozitive, somnul părinților va fi neîntrerupt, singura preocupare este ca din când în când să se trezească și să mai arunce o privire către videointerfon. În cazul în care apelați la interfon, cu siguranță veți auzi plânsul bebelușului atunci când se trezește.

4. Supravegherea bonei!

Sunt deja destul de populare cazurile în care bonele nu se ocupă de îngrijirea copilului, ba din contră. De aceea, atunci când mama se întoarce la serviciu va avea nevoie de liniște că bebelușul său este lăsat în grija cui trebuie. Pentru acest lucru, ați putea monta camere de supraveghere, aflând astfel ceea ce se petrece cu bebelușul în lipsa mamei, acasă.

5. Supravegherea copilului la grădiniță!

Da, deși pare destul de nou, tot mai mulți părinți vor să cunoască ce fac copiii la creșă sau la grădiniță, aflând cum anume sunt îngrijiți. Astfel de camere de supraveghere pot fi montate în grădinițe, la solicitarea părinților și le permite acestora să afle în timp real ce se întâmplă cu bebelușii la creșă sau la grădiniță.

Dincolo de aceste lucruri, nu trebuie să uităm de caracteristicile extrem de „fine” ale produselor. Unele dintre ele au prevăzut sistem de monitorizare infraroșu, walkie-talkie, observarea umidității și temperaturii din camera copilului, lampă de veghe, ba chiar mai mult, monitorizează dacă bebelușul respiră sau nu, având sistem de alarmă atunci când bebelușul nu respiră câteva secunde.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *