4 lucruri importante pe care trebuie să le știi atunci când alegi camera de supraveghere a bebelușului tău

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Venirea pe lume a bebelușului înseamnă cel mai frumos lucru din lume. Cu toate că îți dorești să îl ții neîncetat în brațe, trebuie totuși să trasezi niște limite și să îți lași bebelușul să doarmă în camera sa și chiar în pătuțul său.

O cameră de supraveghere corect montată în camera lui bebe te va ajuta să ai parte de somn mai liniștit întreaga noapte. De la imaginile captate în timp real din camera bebelușului tău, vei putea chiar să folosești funcțiile camerei de supraveghere pentru a-l liniști, vorbindu-i de la distanță. Alte camere de supraveghere sunt dotate cu dispozitive de liniștire, beneficiind de cântece de leagăn, așa încât cel mic să nu se simtă deloc singur atunci când se trezește.

Iată mai jos 4 lucruri pe care trebuie să le știi atunci când alegi camera de supraveghere a bebelușului tău:

1. Ce este și cum alegi cea mai bună cameră de supraveghere?

Aceasta este un dispozitiv de monitorizare bebeluși, ce are rolul de a-i filma pe bebeluși, astfel încât părinții să îi poată supraveghea de la distanță. Acestea se montează foarte ușor, fixându-se pe perete cu ajutorul unei șurubelnițe electrice, pe care o poți regăsi aici, cât mai aproape de pătuțul lui bebe sau de locul în care acesta petrece cel mai mult timp.

Pentru a alege cea mai bună cameră de supraveghere este bine să ții cont de calitatea imaginii, flexibilitatea camerei, raza de acțiune, dar și de toate celelalte funcții suplimentare. Toate aceste lucruri te vor ajuta să supraveghezi cât mai bine bebelușul, dormind întreaga noapte.

2. Funcțiile camerelor de supraveghere

Acestea trebuie să fie analizate foarte atent și să încerci să alegi cea mai bună variantă pentru supravegherea bebelușului tău. Cele ce dispun de cântece de leagăn, având rol de liniștire, dar și cele care permit să vorbești cu bebelușul de la distanță sunt cele mai căutate. Dacă deja a trebuit să mergi la serviciu, trebuie să știi că această cameră de supraveghere permite observarea bebelușului și de la distanță, cu ajutorul telefonului mobil, văzând astfel ce se întâmplă atunci când cel mic este cu bona. O altă funcție importantă pe care trebuie să o ai în vedere la alegerea acestui tip de produs este aceea de a te avertiza atunci când bebelușul se trezește. Un astfel de lucru este foarte important mai ales în primele luni de viață.

3. Caracteristicile camerelor de supraveghere

Calitatea imaginii este poate cel mai important aspect pe care trebuie să îl urmărești atunci când alegi o cameră de supraveghere. O cameră High Definition te va ajuta să îți ofere o imagine clară. De asemenea, vederea pe timpul nopții, raza de acțiune și flexibilitatea camerei pentru ajustarea unghiului, dar și conexiunea Wi-Fi sunt alte lucruri la fel de importante.

4. Unde se așează camera de supraveghere?

Atunci când alegi o astfel de cameră te întrebi probabil unde anume să o așezi astfel încât să primești cele mai bune imagini și în același timp să nu deranjeze în niciun fel bebelușul. Specialiștii susțin că acest produs trebuie să fie așezat cât mai aproape de pătuțul bebelușului, astfel încât să beneficiezi de cele mai bune imagini. Este bine să setezi o imagine panoramică, observând absolut tot din camera lui bebe. Ar fi indicat să se afle la o distanță de 1,5 metri față de bebe.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *