Recomandări de uleiuri bio pe care le poți găsi pe Nichiduță.ro

Pielea bebelușilor este sensibilă, prin urmare are nevoie de o îngrijire zilnică specială. De la produsele pe care le folosești în timpul băiței, până la cele de după băiță sau pentru schimbarea scutecului, toate trebuie să fie produse din ingrediente naturale. Masajul reprezintă o parte importantă a ritualului zilnic pentru o dezvoltare armonioasă și sănătoasă. Dar dacă vrei ca cel mic să se bucure cu adevărat de pe urma masajului, iar pielea lui să fie protejată și hidratată, ai nevoie de un ulei bio pentru copii.

Există multe discuții pe tema cosmeticelor folosite în cazul bebelușilor. Specialiștii ne recomandă să evităm pe cât posibil uleiurile de masaj ce conțin parabeni sau diverși conservanți. Trebuie să avem grijă ca uleiul de corp să nu conțină parfum, acesta fiind un potențial alergen. Să nu uităm nici de termenul ”hipoalergenic” care poate fi puțin înșelător. Specialiștii susțin că un produs hipoalergenic este mai puțin probabil să cauzeze o reacție alergică, însă acest lucru nu înseamnă că este mai blând cu pielea bebelușului. Alege întotdeauna uleiurile ce conțin ingrediente naturale cum ar fi unt de shea, cocos sau migdale.

În primele luni de viață, pielea bebelușului este extrem de sensibilă și orice produs nepotrivit care ia contact cu pielea sa îi poate produce iritații urâte sau alte probleme de sănătate. Pe Nichiduță.ro vei găsi o gamă largă de uleiuri bio pentru bebeluși, la prețuri accesibile. Iată 3 recomandări de uleiuri pentru bebeluși pe care ar trebui să le încerci:

  1. Uleiul de masaj cu unt de shea Earth Friendly Baby

Untul de shea este hidratant și protector, perfect pentru pielea sensibilă a bebelușului. Dacă vrei să cumperi un ulei bio pentru copii de calitate superioară, cel de la Earth Friendly Baby este unul dintre cele mai bune. Acest produs face parte din categoria cosmeticelor naturale și organice certificate de Ecocert Greenlife, conform standardelor Ecocert, deci poți fi sigură că pielea bebelușului tău va fi 100% protejată și hidratată dacă vei folosi acest ulei de masaj cu unt de shea.

  1. Ulei ecologic pentru bebeluși Sensitive de la Biolu

O altă recomandare de ulei bio pentru copii este cel de la Biolu, ce conține un mix de uleiuri vegetale care hidratează și protejează pielea. Acest ulei ecologic poate fi folosit din prima zi de viață, fiind potrivit chiar și pentru cele mai sensibile tipuri de piele. Aplică după băiță puțin ulei bio pe pielea bebelușului și vei vedea că pielea va fi mult mai hidratată, iar cel mic mai relaxat. Dacă optezi pentru acest ulei de corp de pe Nichiduță.ro îl poți folosi chiar și tu pentru a avea o piele strălucitoare..ca de bebeluș!

  1. Ulei bio pentru bebeluși Bema Love Bio Baby

Ultima recomandare de un ulei bio pentru copii vine de la Bema. Acest produs are în componența sa ulei de cocos, ulei de măsline, ulei de soia, ulei de migdale și ulei de neem, toate acestea acționând în direcția hrănirii și protejării pielii bebelușului. Este ideal pentru ritualul zilnic de masaj al pielii! Se absoarbe rapid și hidratează în profunzime pielea sensibilă a bebelușului.

Pe Nichiduță.ro vei găsi o gamă mult mai largă de uleiuri bio pentru bebeluși, dar și uleiuri esențiale, de la cel de argan, mușețel sau geraniu, până la cel de lavandă sau trandafir. Citește informațiile detaliate despre fiecare tip de ulei bio în parte și alege ce e mai bun pentru copilul tău!

 

 

 


Lasă un Comentariu...

*