Profită de reducerile la olițe de pe Nichiduță.ro!

Cu puțină răbdare, pamperșii pot rămâne doar o amintire. De multe ori, trecerea de la scutec la oliță este extrem de dificilă, mai ales pentru părinții care nu știu la ce trucuri să mai apeleze pentru a-l obișnui pe cel mic cu această nouă etapă. Cu cât mai devreme, cu atât mai ușor – se spune deseori, însă nu întotdeauna poate fi și pus în aplicare. Copilul trebuie să fie pregătit pentru trecerea la oliță, acesta este de fapt secretul reușitei.

Dacă ești în perioada în care îl înveți pe cel mic să folosească olița, atunci e momentul perfect să afli că pe Nichiduță.ro poți găsi oricând reduceri la olițe! Recent am cumpărat olița de pe Nichiduță.ro și în doar câteva zile, cel mic a și învățat să o folosească! Care este secretul? Am optat pentru o oliță multifuncțională 3 în 1, realizată special pentru a-l obișnui pe cel mic cu acest obicei. Astăzi vom vorbi despre această oliță minune care mi-a ușurat munca de convingere și m-a scăpat de schimbatul zilnic al pamperșilor!

Auzisem de la mai multe mămici despre această oliță multifuncțională de la Little Mom și am cumpărat olița de la Nichiduță.ro la un preț mai mult decât accesibil! Este potrivită pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 1 și 5 ani și este disponibilă în 2 culori, pentru fetițe și băieți. Poate te întrebi cum să folosești olița până la vârsta de 5 ani. Exact în acest lucru stă magia. Olița multifuncțională de la Little Mom este de fapt și un adaptor pentru WC, dar și un înălțător. În prima fază, o vei folosi strict ca și oliță. Avantajul cel mai mare al acestei olițe este faptul că este colorată și este realizată dintr-un material foarte moale și rezistent și oferă un confort sporit celui mic. Are o bază antiderapantă ce îi oferă stabilitate și a fost concepută după strandarde stricte de siguranță.

După ce copilul trece de această fază de folosire a oliței și mai crește, olița se poate transforma într-un adaptor pentru WC. Mai exact, partea superioară a oliței se poate desprinde și poate fi amplasată direct pe toatetă. Colacul poate fi utilizat ca reductor pentru toaletă, iar cele două mânere din părțile laterale îi oferă copilului un sprijin mai mare.

Cam pe la vârsta de 4-5 ani, copilul vrea să devină din ce în ce mai independent. Vrea să meargă singur la baie, să se spele singur pe mâini și pe dinți, însă există o mică problemă întotdeauna. Nu poate ajunge la toaletă sau la chiuvetă! Olița multifuncțională Little Mom vine și rezolvă această problemă pentru că baza oliței poate fi transformată într-un înălțător. Cu alte cuvinte, cu o singură investiție pe care o faci acum, vei avea nu doar o oliță, ci și un reductor și un înălțător, iar copilul tău va fi fericit!

Există părinți care se plâng că orice ar face, nu reușesc să îl învețe pe cel mic să folosească olița. Dragi părinți, nu voi sunteți de vină, ci olița! Dacă vreți ca cel mic să deprindă cât mai repede acest obicei de igienă zilnică, trebuie să îi dați o oliță cât mai atrăgătoare și colorată. Există pe Nichiduță.ro chiar și olițe muzicale, care îi stimulează pe cei mici să o folosească cât mai des. Important este să nu îl obligați pe cel mic să o folosească dacă el nu vrea. În momentul în care el va fi pregătit, va dori singur să renunțe la pamperși și să folosească olița.

Noi am cumpărat olița de pe Nichiduță.ro la un preț accesibil! Intră și tu acum pe site și profită de reducerile la olițe și nu numai!


Lasă un Comentariu...

*