La Nichiduță găsești cele mai bune premergătoare pentru copii!

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Premergătoarele pentru copii au avantaje atât pentru cei mici, cât și pentru părinți. Poți așeza copilul în premergător dându-i libertatea de mișcare de care are nevoie în timp ce tu te poți ocupa de alte treburi. În timp ce unii părinți consideră că un premergător este extrem de util în anumite situații, alții nici nu vor să audă de el, susținând că este periculos pentru cel mic. Premergătorul poate fi un pericol pentru cel mic în anumite situații. Însă, la fel de bine copilul poate fi în perfectă siguranță în premergător dacă știi când și cum să îl utilizezi. Mai exact, se recomandă ca aceste premergătoare să fie folosite doar după vârsta de 6-8 luni, în momentul în care cel mic poate sta deja în șezut, fără să fie ajutat. Și timpul stat în premergător este la fel de important, așa că, ai grijă să nu îl folosești în exces din dorința de a avea un pic de liniște cât timp cel mic se distrează!

Premergătorul este cel care îl ajută pe cel mic să facă mai repede trecerea dintre momentul în care stă în fund și cel în care merge singur. Îl ajută să facă primii lui pași, îi oferă susținere și încredere în propriile forțe. Copiii care au folosit pentru o perioadă premergătorul au început să umble mai repede fără frică, pentru că aveau deja antrenament. Mai mult decât atât, un premergător îi stimulează curiozitatea și îi dezvoltă anumite abilități, în funcție de accesoriile cu care este dotat. Îl amuză, îl distreză și îl ține ocupat pentru o anumită perioadă de timp.

Cu toate acestea, în momentul în care pui copilul în premergător, ar fi bine să te asiguri că are cine să îl supravegheze. Premergătorul îi facilitează copilului accesul la diverse lucruri cu care se poate răni și îi oferă o libertate mare de mișcare ce poate duce și la accidente. Unii părinți cred că dacă l-au pus pe cel mic în premergător, ei își pot lua o pauză de la tot și se pot relaxa într-o altă cameră. Un premergător poate fi periculos, oricât de sigur ar fi construit, mai ales dacă prin apropiere sunt suprafețe alunecoase sau scări. Premergătorul poate fi periculos pentru cel mic doar dacă tu nu ești în preajma celui mic și dacă cel mic îl utilizează excesiv.

Noi avem un premergător cumpărat din online, mai exact de pe Nichiduță.ro, care ne-a fost util mai ales în momentele în care cel mic avea prea multă energie și noi aveam de făcut alte treburi prin casă. Cei de la Nichiduță au o varietate mare de premergătoare, iar alegerea nu a fost deloc ușoară. Premergătoare cu jucării muzicale, centru de activități, simple sau cu balansoar, cu siguranță pe Nichiduță vei găsi ce ai nevoie și apoi te poți lăuda la restul mămicilor cu acest premergător cumpărat din online. Mai mult decât atât, pe Nichiduță.ro vei găsi și foarte multe discount-uri la premergătoare, dar și alte jucării și accesorii pentru copii!

Noi iubim acest premergător cumpărat din online și ne-a ajutat foarte mult în momente cheie. Uită de miturile care plutesc în jurul premergătoarelor și descoperă singură cât de util este pentru copilul tău. Tot ce trebuie să reții este faptul că premergătorul poate fi periculos doar dacă nu ești atentă la cel mic sau dacă îl utilizezi în exces. Important este să îl lași pe cel mic să se dezvolte singur și să capete încredere în propriile forțe. Iar un premergător îi dă acel impuls de care are nevoie pentru a porni pe propriile picioare în aventura vieții lui. Intră și tu pe Nichiduță.ro și alege cel mai bun premergător pentru copilul tău!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *