Surprinde gingășia nou-născutului tău într-o ședință foto profesionistă

Lunile de sarcină s-au încheiat și acum ții în brațe cel mai prețios lucru din lume: propriul tău copil. Simți că nimic din ce ai făcut până acum nu se compară cu sentimentele pe care ți le dă mica minune din brațele tale. Deja observi că trăsăturile i se schimbă cu fiecare zi, așa că parcă ai vrea să faci ceva care să-ți amintească mereu de aceste prime zile ale sale pe lume. Acum, ai această șansă, printr-o ședință foto, de nou-născut, realizată de un fotograf profesionist.

1

Picture 1 of 7

Nu lăsa ca aceste momente unice să se piardă, pentru că sunt clipe magice, iar după 10-12 zile de la naștere copilul tău și-a schimbat complet aspectul de nou-născut, a început perioada colicilor și este mai agitat, iar tu ai început să resimți mult mai mult nopțile pierdute cu el în brațe. Ce poate fi mai frumos decât să ai mai multe fotografii care să-ți amintească și peste ani buni de aceste momente? Veți susține că dumneavoastră sau partenerul îl puteți fotografia pe cel mic și problema s-a rezolvat. Da, este adevărat, dar vor fi simple fotografii. Dacă veți apela la un profesionist, atunci aveți certitudinea vor ieși exact așa cum vă doriți, cadrul în care acesta este fotografiat este unic, se poate chiar crea o advărată poveste din fotografiile pe care le veți primi.

Dacă vă doriți o experiență unică, atunci avem o recomandare pentru dumneavoastră: fotograful profesionist Daniela Ursache. Este specializată pe fotografia de nou-nascut și consideră că secretul din spatele imaginilor perfecte ”este să iubești ceea ce fotografiezi. Surprinderea frumuseții micuților în primele zile de viață este o experiență inedită pentru mine ca fotograf, pe care cu greu o pot descrie în cuvinte, având în vedere că sunt în același timp și mamă și înțeleg emoțiile prin care treci înainte de a lua decizia de a veni la studio. Pentru mine fotografia de nou-născut este o artă. De aceea am ales fotografia stilizată de studio. Stilul meu este unul simplu, dar nicidecum simplist. Iubesc portretele simple și curate, în care copilul rămâne subiectul principal. Consider că recuzita trebuie doar să evidențieze copilul, nu să îl copleșească. Uneori mai puțin este mai mult!”.

Realizarea unei ședințe foto cu un nou-născut este mai dificilă decât o ședință foto de familie. Obișnuirea celui mic cu noul mediu, dar și a mamei, cu noua stare impune o abordare delicată. De aceea, aveți nevoie de un fotograf profesionist, care să aibă multă răbdare și să iubească într-adevăr ceea ce face. El va ști cum să-i transmită mamei multă încredere și siguranță, iar în acest fel și nou-născutul va fi mai liniștit. În plus, deoarece micuțul petrece foarte mult timp dormind la această vârstă, apelând la un fotograf profesionist specializat în această nișă, puteți obține cadre sugestive și inedite, în care se pot imita poziții similare celor din burtică și realiza fotografii cât mai naturale și artistice, care să devină amintiri memorabile odată cu trecerea timpului.

Cadrele realizate pentru o ședință foto cu nou-născutul sunt de obicei simple, neutre sau pline de culoare, dar prin ele se urmărește să se evidențieze frumusețea și puritatea momentului.

Pentru a va convinge de emoţiile transmise prin intermediul fotografiilor accesaţi www.danielaursache.ro.


Lasă un Comentariu...

*