Totul despre îmbăiere

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Mami, te rog să-ţi aminteşti…

  • Să-mi faci băiţă întotdeauna la aceeaşi oră (îmi plac ritualurile şi mă obişnuiesc repede cu ele).
  • Cel mai mult îmi place să-mi faci baie înainte de cină  (astfel, pot mânca aproape tot şi voi dormi mult şi bine).
  • Să nu-mi faci băiţă imediat după ce mănânc (s-ar putea să regurgitez) şi nici când mi-e foame (voi plânge tot timpul).
  • Îmi place când mă spală tăticul meu (mă simt foarte protejat şi în siguranţă în braţele lui).
  • Nu trebuie să stau mult timp în apă dar, dacă vezi că-mi place şi vreau să mai stau, lasă-mă să mă mai distrez puţin
  • Nu-ţi face griji! Ştiu că nu îţi ajunge timpul să rezolvi tot ce ai de rezolvat. Nu se întâmplă nimic dacă într-o seară nu-mi faci băiţă. Nu mă murdăresc atât de tare şi dacă mă speli o dată la două zile este foarte bine pentru mine.

Apa caldă, o atingere delicată, un zâmbet şi cuvinte drăgăstoase – toate acestea fac bebeluşul să îndrăgească băiţa, pe care o puteţi pregăti în baie, bucătărie sau orice altă încăpere. Lucrul cel mai important este să asiguraţi o temperatură mai ridicată decât în mod normal (24°C). Trebuie să vă amintiţi să pregătiţi în prealabil (în camera pe care o veţi folosi pentru îmbăiere) un scutecel, un suport (raft) cu hăinuţe şi toate accesoriile necesare.

Noi vă pregătim accesoriile…

  • Aşezaţi cădiţa pe un suport special (puteţi folosi şi maşina de spălat sau mobila). La baza cădiţei, fixaţi un cauciuc anti-alunecare Canpol babies.
  • Scutecelul trebuie plasat foarte aproape de cădiţă (nu uitaţi să-l acoperiţi cu un prosop sau cu învelitoarea scutecului, sau pe o protecție).
  • Plasaţi toate accesoriile necesare bebeluşului pentru îmbăiere dar şi pentru îngrijirea de după, la numai o întindere de mână. Veţi avea nevoie de comprese sterile din bumbac pentru a spăla faţa copilaşului (şi o cutie pentru gunoi în care să le aruncaţi după folosire), un vas cu apă fiartă (cu care veţi splăla faţa delicată a celui mic), beţişoare din bumbac cu opritor pentru urechi create special pentru bebeluşi Canpol babies, săpun, o bucată de material (velur sau flanelă) sau un bureţel moale şi un prosopel Canpol babies (cel mai convenabil este cel cu glugă). La celălalt capăt al suportului aşezaţi toate cosmeticele necesare (ulei pentru bebeluşi, cremă, forfecuţă Canpol babies cu capetele rotunjite sau o unghieră şi o perie de pieptănat. Nu uitaţi să pregătiţi hăinuţe curate şi scutecel).
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *