Îngrijirea bebelușului – Ce fel de scutec să alegem?

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Alegerea scutecelor este o sarcină a părinților pentru îngrijirea bebelușului, uneori chiar de dinainte ca bebelușul să vină pe lume.

ingrijirea bebelusuluiAstăzi, mămica poate opta fie pentru scutecul de unică folosință, mai practic de folosit, ușor de schimbat, nu menține umezeala sau scutecul ce se poate refolosi, ce va putea fi spălat, fiind din bumbac și mult mai puțin costisitor. Cu toate că fiecare prezintă atât avantaje, cât și dezavantaje, medicii nu au o părere pro sau contra către un anume tip de scutec pe care îl dorești a-l folosi pentru bebelușul tău.

Odată decizia luată, ajungem și la momentul primei murdării și căpătarea deprinderilor unui schimbat cât mai sănătos. Ori de câte ori copilul dă semne de umezeală ori atunci când scutecul este prea încărcat, este timpul să îl schimbi. Încearcă să speli fundulețul bebelușului cu apă și săpun, iar atunci când nu ai la îndemână o astfel de sursă să folosești șervetele umede, recomandate de pediatri. În acest mod, pielea va fi ferită de iritații, fiind mult mai sănătoasă.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *