Ce trebuie să știi despre aparatele de aerosoli

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Din ce în ce mai mulți medici recomandă părinților tratamentul cu aerosoli pentru cei mici. Astfel, te vezi pusă în situația de a cumpăra ceva despre care știi prea puține informații, pentru a avea siguranța că faci o alegere corectă.

Specialiștii de la KidsCare îți dezvăluie câteva ponturi despre cum să alegi un aparat de aerosoli, precum și situațiile în care acesta își dovedește utilitatea. În primul rând, trebuie să știi că este vorba despre un dispozitiv care tranforma medicația lichidă într-un abur fîn, ușor de inhalat, benefic în cazul copiilor care suferă de o alegerie, bronșită, laringită, sinuzită, otită, etc.
Pentru că cei mici se sperie se alarmează de regulă de zgomotul produs, este indicat să optezi pentru un model performant, cu ultrasunete. Un exemplu reprezentativ în acest sens este un apărat de aerosoli portabil și silențios KidsCare Mini Air 360, care este incomparabil mai silențios față de modelele clasice de pe piață.
Medicamentele ce pot fi administrate cu un aparat de aerosoli
Printre medicamintele ce pot fi administrate sub formă de aerosoli se numără:
– Corticosteroizii, care ameliorează inflamația căilor respiratorii și echilibrează producția de mucus;
– Bronhodilatatoarele, care au rolul de a reduce simptomele de astm bronșic;
– Antiinflamatorii nesteroidine;
– Antibioticele.
Cine este indicat să folosească aparatul de aerosoli?
De regulă, apelează la aparate aerosoli pacienții care suferă de astm bronșic. Acesta este folosit însă cu succes și la tratarea afecțiunilor inflamatorii din sfera aparatului respirator sau ORL, precum și în cazul alergiilor. Prin urmare, medicul poate indica o cură cu aerosoli pacienților care se confruntă cu bronșită, laringită, laringo-traheită, otită, sinuzită, traheită, amigdalită, etc.
Terapia cu aerosoli este o alternativă de însănătoșire a copilului, fără a se apela la antibiotice. Important este însă să se respecte mereu indicațiile specialistului în ceea ce privește dozele de soluții administrate. Cel mai adesea la diluarea soluțiilor medicamentoase pentru aerosoli se folosește ser fiziologic.
Substanțele medicamentoase inhalate sub vorba de vapori își fac efectul direct odată ajunse în căile respiratorii, fără a mai provoca reacții adverse în alte regiuni ale corpului, așa cum se întâmplă uneori în cazul medicamentelor administrate pe care orală.

De ce este esențial să folosești corect aparatul de aerosoli?
Chiar dacă utilizarea lui ți se pare simplă, este important să citești cu atenție instrucțiunile de utilizare, pentru că mereu există câteva reguli de care va trebui să ții cont.
Pentru că soluția medicamentoasă pe care o primește efectiv utilizatorul este mai redusă decât în cazul altor tipuri de administrare, este normal că medicul să recomande o doză mai mare. Este important să utilizezi corect aparatul, astfel încât prichindelul tău să beneficieze de o cantitate suficientă de medicament. O bună parte din medicament se risipește în cazul în care copilul refuză să stea cu masca pe față, așa cum prevăd instrucțiunile de utilizare.
De asemenea, aparatul nu este eficient nici atunci când este folosit în somn, doar cu ajutorul furtunului. Nu în ultimul rând, evită să aplici copilului tratamentul în timp ce plânge, întrucât atunci inspirațiile sunt scurte și superficiale, iar medicamentul nu ajunge să își mai facă efectul.
Astfel, pentru că rezultatele să fie conform cu așteptările, aparatele Midineb KidsCare vin însoțite un manual de instrucțiuni în limba română, care explică pas cu pas ce trebuie să faci. Raportul preț-calitate al acestor produse este excelent, deci investiția este profitabilă.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *