Ce prosoape de baie folosim pentru bebeluși? Cele de pe Nichiduță.ro!

Pielea bebelușului, mai ales în primii ani de viață, este extrem de sensibilă, motiv pentru care trebuie să fim atenți la toate produsele care intră în contact cu ea, de la șampon și creme de corp până la hăinuțe și prosoapele de baie. În momentul în care trebuie să alegi prosoapele de baie pentru cel mic, trebuie să pui pe primul lor calitatea lor, și nu prețul. Din fericire, există și site-uri care îți oferă produse pentru bebeluși de o calitate ridicată, la un preț mai mult decât accesibil. Eu am cumpărat un prosop de baie pentru bebelul meu de pe Nichiduță.ro și mă declar mai mult decât mulțumită! Și bebelușul meu la fel!

Să începem cu începutul. La ce trebuie să fii atentă atunci când vrei să cumperi un prosop de baie pentru cel mic? În primul rând la material. Sunt recomandate prosoapele de baie din bumbac 100% natural pentru că nu afectează în niciun fel pielea, iar puterea de absorbție a apei este foarte ridicată. Cel mic se va simți confortabil în prosopul său din bumbac, iar serile de băiță vor fi pline de liniște și râsete. Când am început căutările pentru un prosop de baie pentru bebelul meu, nu m-am gândit că va fi atât de greu să găsesc unul potrivit. Există multe magazine fizice și online care îți oferă o varietate mare de astfel de lucruri pentru bebeluși și tocmai această diversitate face decizia și mai grea. Am găsit și prosoape dintr-un amestec de bumbac și bambus, despre care am aflat ulterior că sunt printre cele mai bune pentru că nu irită pielea bebelușului. În plus, se spune că bambusul are și proprietăți antibacteriene și antimicrobiene, iar prosoapele dintr-un astfel de material sunt extrem de rezistente în timp. Bineînțeles, prosoapele din bambus și bumbac au și un preț pe măsură, iar acest preț nu este întotdeauna justificat. Așa că, ne-am reîntors la prosoapele din bumbac.

Însă, nu este de ajuns să ne uităm doar la material, ci și la calitatea materialului. Există pe piață prosoape din bumbac de o calitate superioară sau de o calitate îndoielnică. Cum știm care sunt cele mai bune? Verificăm eticheta sau informațiile despre prosoape. Dacă pe etichetă scrie că prosopul este fabricat din 95-100% bumbac, atunci îl poți cumpăra fără niciun fel de problemă pentru că va fi bun pentru cel mic. Evident, pe cele cu un conținut mai mic de bumbac ar fi bine să le eviți.

Eu am ales un prosop de baie pentru bebelul meu de la Sensillo, realizat din material terry termo de bumbac 95% și poliester 5%, moale și plăcut la atingere. Iar cel mic se bucură de fiecare băiță, dar mai ales de răsfățul de după băiță! Prosopul are glugă și este extrem de ușor de folosit, mai ales în momentele în care cel mic este agitat după băiță și nu reușești să îl acoperi mai repede cu prosopul. Și dacă tot a venit vorba de astfel de momente, ar fi bine să menționez faptul că mărimea prosopului este un alt criteriu important pe care ar trebui să îl ai în vedere atunci când îl alegi. Nu opta pentru un prosop mult prea mare pentru că va fi greu de folosit, mai ales atunci când ești singură și nu ai niciun ajutor. Copilul plânge că vrea afară din apă și tu nu reușești să aranjezi prosopul cât mai repede ca să scoți bebelușului. Situațiile acestea pot fi evitate prin alegerea unui prosop de o mărime potrivite și prevăzut cu o glugă.

Intră și tu pe Nichiduță.ro și alege cel mai bun prosop de baie pentru bebelușul tău!


Lasă un Comentariu...

*