Băița e mai liniștită cu suportul de cădiță de la Nichiduță.ro!

Băița bebelușului reprezintă în primele săptămâni de viață un moment de stres și panică în viața proaspeților părinți. Ar trebui să fie un moment emoționant, însă gândurile nu te lasă să te bucuri așa cum ar trebui de acest moment atât de intim între tine și el. Copilul pare atât de fragil încât parcă îți este și frică să îl iei în brațe, să îl bagi în cădiță și să îl speli. Iar dacă începe să plângă sau să se agite, nu știi ce să faci și încotro să o apuci. Și parcă sunt atât de multe lucruri pe care nu le știi! Tocmai de aceea, majoritatea părinților obișnuiesc să cheme o rudă apropiată, care are experiență cu copiii mici și care să le arate cum să pregătească băița, cum să țină bebelușul și cum să îl spele. Cu toții am trecut prin astfel de momente și până la urmă, cu toții ne-am descurcat, începutul este întotdeauna mai greu. Important este să transformi acest moment dintr-unul de panică într-unul relaxant atât pentru voi, cât și pentru cel mic. Și totul începe de la aprovizionarea cu toate cele necesare pentru momentul băiței.

Nu o să vorbim astăzi despre cădiță, despre șampoane sau geluri de duș pentru bebeluși, ci despre un accesoriu esențial dar căruia nu i se acordă atât de mare importanță: suportul pentru cădiță. Acești suporți metalici pentru cădiță sunt cei care îți oferă confort și siguranță în momentul băiței. Mulți părinți nu știu însă cum să aleagă acești suporți metalici pentru cădiță și ajung să cumpere unii care nu sunt deloc potriviți, ba mai mult, îi încurcă rău în timpul băiței.

Ce rol au acești suporți metalici pentru cădiță?

Rolul lor principal este de a te ajuta să menții o poziție comodă a spatelui pe toată durata băiței. În primele săptămâni, emoțiile sunt mari, iar tendința de a sta încordat de frică să nu îi intre apă în urechi copilului sau să nu se simtă confortabil este mare. Există suficiente exemple de părinți care s-au ales cu dureri după ce și-au suprasolicitat spatele în timpul băiței. Dacă alegi suportul de cădiță potrivit, te vei bucura de o poziție mult mai bună a spatelui și vei scăpa de durerile de spate. În plus, acești suporți metalici pentru cădiță te ajută și să o deplasezi mult mai ușor prin cameră, indiferent dacă este goală sau plină.

Suporții pentru cădiță sunt folosite în general până la vârsta de 6 luni, acesta fiind momentul în care clasica cădiță este înlocuită cu cea pentru adulți. Referitor la materialul din care trebuie să fie confecționați, ideal ar fi să optezi pentru cei din metal ușor, cum ar fi aluminiul. Suporții metalici pentru cădiță sunt suficienți de rezistenți pentru a susține greutatea bebelușului, dar în același timp, suficient de ușori pentru a fi deplasați dintr-o parte în alta. Nu se recomandă folosirea celor din material plastic deoarece pot elibera anumiți compuși toxici la contactul cu căldura.

De unde cumperi cei mai buni suporți metalici pentru cădiță?

Pe Nichiduță.ro găsești tot felul de suporți metalici pentru cădiță! Noi am optat pentru unul clasic de la Tega Baby, un model ergonomic ce asigură un confort sporit pe durata băiței atât părinților, cât și bebelușului. Are dimensiuni reduse, deci poate fi instalat oriunde și poate fi pliat foarte ușor. Este extrem de rezistent și de stabil și poate fi folosit chiar și până la vârsta de 1 an! Pe Nichiduță.ro găsești suporți metalici pentru cădiță de diferite dimensiuni și forme, la prețuri extrem de accesibile!

 

 


Lasă un Comentariu...

*