5 Accesorii pentru bebeluși potrivite în primul an de viață

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Entuziasmul primei sarcinii, dar și bucuria faptului că vei aduce pe lume primul copil, te pot determina sa faci o serie de cumpărături, chiar și obiecte de care cel mic nu are nevoie. În primul an de viață al bebelușului, trebuie să înveți să cumperi doar obiecte cu adevărat importante. Am făcut o listă de cumpărături care să te ajute!

Obiecte utile în primul an de viață al bebelușului
Mămicile cu experiență știu deja că există o serie de accesorii inutile pentru bebeluși pe piață. În primul an de viață cel mai important este să îi oferi copilului un grad optim de confort și siguranță, iar pentru asta, ai nevoie de următoarele obiecte:

Cărucior pentru copii. Căruciorul pentru bebeluși chiar este de un real ajutor. Din fericire, acum există o gamă variată de cărucioare menite să le ușureze munca mămicilor. Recomandat este un model de cărucior 3 în 1 complet și accesorizat deoarece este un model practic și comod și care nu va ocupa mult loc în casă. Căruciorul este de folos chiar în primii trei ani din viața bebelușului și este o opțiune practică pentru mămici deoarece un model de cărucior potrivit o va ajută să iasă la plimbare mai des cu cel mic.

Scaun de mașină. Pe lângă faptul că este practic, scaunul pentru mașină este și un obiect obligatoriu prin lege. Toți copiii cu vârsta până în 12 ani trebuie sa poarte centură de siguranță, dar și să aibă un scaun care să se adapteze greutății și dimensiunii lor. Scaunul de mașină se alege și el în funcție de mai multe criterii. În primul rând trebuie să fie sigur pentru cel mic, să aibă sisteme puternice de prindere, dar și să îi asigure celui mic confortul în timpul mersului cu mașina.

Scaunul de masă pentru bebeluși. Chiar dacă în primele luni nu îl folosește, imediat dupa cinci luni, când cel mic reușește să stea singur în funduleț, dar și când începe diversificarea alimentației, scaunul de masă este o utilitate. Bebelușul va avea de acum înainte un program de masă stabilit, iar pentru a te asigura ca este în siguranță, iar că activitatea în sine va fi mai ușor de dus la bun sfârșit, atunci nu uita să treci pe lista de cumpărături și un scaun de masă.

Pătuț. Chiar dacă pare greu de crezut, ideal ar fi să îl obișnuiești pe cel mic încă din primul an de viață să doarmă singur. Un pătuț este un accesoriu practic, dar și extrem de util. Alege un model de pătuț care să îi folosească copilului mai mulți ani la rând, ba chiar până în momentul în care copilul va face tranziția de la un pătuț la un pat normal de copil.

Premergător. Imediat cum mușchii bebelușului se dezvoltă, cel mic pare că nu mai are stare și este mai tot timpul pe fugă. Pentru a-l ajuta să învețe să meargă în picioare mai repede, alege un model de premergător care îl va ajuta în acest sens. Este un accesoriu util și recomandat încă din primul an de viață.

Pe lângă aceste piese importante pentru copil în primul an de viață, mămicile trebuie să știe că au nevoie și de obiecte de uz casnic precum sterilizator de biberoane, umidificator, scutece din tifon, body-uri cu capse care se prind într-o parte, dar și pantalonași care au incluși și botoșei și un interfon special pentru bebeluși. Acesta te va ajuta mai ales dacă locuiești într-o casă mai mare să îți supraveghezi de la distanță copilașul.

Accesorii inutile pentru bebeluș în primul an de viață

Așa cum spuneam, euforia momentului le poate face pe mămici să cumpere în exces lucruri. Noi îți spunem câteva dintre obiectele inutile în primul an de viață deoarece nu te vor ajuta în niciun sens: masa de înfășat, hamul pentru bebe, cântarul, landou de mână, haine scumpe de la un anumit brand.

Link foto: https://www.pexels.com/photo/baby-sleeping-in-a-basket-and-a-round-feather-surrounding-the-basket-34763/

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *