4 sfaturi pentru a angaja cea mai potrivită dădacă pentru copilul tău

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Angajarea unui babysitter este un eveniment destul de stresant pentru majoritatea părinților, dar așteptat și cu mare entuziasm. În cele mai multe cazuri, atunci când un cuplu dorește să angajeze un babysitter înseamnă că este pregătit să își reia viața socială și să revină la activitățile de zi cu zi.

Dacă înainte de venirea bebelușului pe lume, nu trebuia decât să vă luați cheia și geanta înainte de a ieși în oraș, acum trebuie să vă asigurați că până și cele mai mici detalii sunt puse la punct. Cum vă puteți asigura că totul va decurge bine?

Iată mai jos câteva sfaturi care vă pot ajuta să angajați cel mai potrivit babysitter, pentru a vă asigura că totul va decurge bine și că vă puteți relua viața socială fără stres.

  1. Cercetați înainte de a angaja. Oricât am încerca să accentuăm importanța acestui criteriu, tot nu am reuși. Sunt câteva criterii după care vă puteți ghida în angajarea unui babysitter experimentat, cum ar fi eventualele certificări babysitter sau referințele încurajatoare din partea prietenilor. Știind că ați angajat un babysitter de încredere, aveți asigurarea că va veni întotdeauna la timp, va manevra orice situație imprevizibilă și vă veți simți astfel mai liniștiți.
  2. Alegeți ocazia, nu lăsați ocazia să vă aleagă. Pentru a ieși în oraș fără copil pentru prima dată, alegeți un moment oportun. Mult mai indicat ar fi să ieșiți la un restaurant pentru câteva ore, decât să mergeți la o conferință lungă, din care nu veți putea evada prea curând. Momentul oportun de a ieși fără copil este un moment în care toate lucrurile sunt calme, cel mic nu este agitat sau răcit și nu îl doare nimic. În plus, atunci când angajați un babysitter pentru prima dată, este recomandat să solicitați o scrisoare de intenție, dar și să petreceți cel puțin jumătate de ore cu babysitter-ul și copilul înainte de a pleca, făcând astfel trecerea cât mai lină posibil.
  3. Comunicați, comunicați, comunicați. Cel mai adesea, problemele care apar cu un babysitter sunt cauzate de lipsa de comunicare. Din acest motiv, este indicat să fiți cât mai clari în privința rutinei, obiceiurilor și așteptărilor. Asigurați-vă că ați indicat obiectele preferate, căni, suzete sau jucării. De asemenea, asigurați-vă că ați arătat babysitter-ului cum să utilizeze telefonul și televizorul. Deși frumusețea unui babysitter cu experiență este că poate să evite cu ușurință micile probleme, ar fi mai ușor pentru dumneavoastră și pentru copil dacă acestea pot fi reduse la minimum. Acest lucru se extinde, de asemenea, la a vă asigura că lăsați detalii clare și concise de contact, în cazul în care babysitter-ul trebuie să vă contacteze. În plus, este de mare ajutor să comunicați cât mai clar ora la care considerați că vă veți putea întoarce.
  4. Lacrimile vor dispărea rapid. Chiar dacă celui mic îi vine greu să se despartă de părinți chiar și numai pentru 3-4 ore, nu trebuie să fiți îngrijorați. Atunci când angajați un babysitter pentru prima oară, probabil că vor fi câteva lacrimi de la revedere, dar un babysitter cu experiență le va transforma în curând în zâmbete.

Aceste sfaturi vă vor ajuta să angajați un babysitter cu experiență, așa încât să nu simțiți păreri de rău și îndoieli ori de câte ori ieșiți în oraș. Un babysitter profesionst vă ajută să vă reluați viața socială în calitate de proaspăt părinte și să vă bucurați de un echilibru perfect, știind că micuțul este pe mâini bune.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *