Tocănițele de la HiPP, perfecte pentru copilul dumneavoastră

În funcție de stadiul individual de dezvoltare al copilului dumneavoastră, în jurul vârstei de 6 luni substanțele conținute în laptele matern sau praf, cu care-l alimentați pe cel mic, nu mai corespunde în totalitate nevoilor sale nutriționale. Experții în nutriție recomandă, pentru acest moment, extinderea meniului prin adăugarea meselor de legume, cartofi și carne. Este adevărat însă, diversificarea trebuie făcută treptat, pentru ca micuțul dumneavoastră să se obișnuiască cu noul aliment, iar mama să observe dacă bebelușul manifestă vreo alergie la acesta.

Potrivit specialiștilor în nutriție, s-a observat că în primele luni de diversificare, mulți copii sunt foarte receptivi față de noile gusturi.  Din acest motiv, este recomandat ca, la această vârstă, copiii să primească o varietate sănătoasă de alimente. Dacă mamele – de obicei cele responsabile cu alimentația celui mic, îi obișnuiesc pe aceștia cu arome diferite și alimente sănătoase, chiar de la această vârstă fragedă, atunci, pe măsură ce aceștia vor crește, nu vor mai fi reticenți și le pot accepta mai bine. Dacă în urmă cu ceva vreme se recomanda o alimentație mai restrictivă în ceea ce privește alimentația bebelușului, pentru a se evita alergiiile, acum lucrurile s-au schimbat foarte mult. În zilele noastre, tot mai multe studii științifice în domeniu au reușit să demonstreze faptul că este important ca sistemul imunitar al copilului să intre în contacte cu ingrediente cum ar fi peștele, ouăle sau laptele, chiar la vârsta diversificării.

Experții în nutriția bebelușilor sunt de părere că tocăniţe delicioase, de calitate ecologică, cu legume valoroase (cum sunt cartofii şi morcovii) şi carne, sunt recomandate pentru consum de la 12 luni. Și dacă vreți numai ce-i mai bun pentru bebelușul dumneavoastră, vă recomandăm tocănițele de la HiPP – http://www.hipp.ro/hrana-de-diversificare/produse/meniuri/tocanite/.

Un produs excelent este borcănelul cu Tocăniţă de Cartofi cu Viţel, de 250 de grame, cu un conţinut redus de sare și fără produse derivate din lapte. Nu vă gândiți că veți avea parte de un piure simplu, veți observa că este o tocăniță cu bucăţi – pentru a învăţa copilul să mestece. Produsele sunt naturale, organice, iar tocănița este fără arome, fără conservanţi – conform legii, dar și fără coloranţi sau agenţi de îngroșare. Dacă ați observați că se separă lichid de masa solidă, atunci amestecaţi bine. De asemenea, produsul nu conține gluten, dar este bogat în acizi Omega-3, importanți pentru creier și celulele nervoase.

Tot cei de la HiPP vin și cu o Tocăniţă de Legume, pe placul copiilor care nu sunt prea buni prieteni cu cărnița, sau încă nu au început să consume acest aliment. Legumele folosite la prepararea acesteia sunt ecologice, verificate cu mare atenție, tocmai pentru ca micuțul dumneavoastră să aibă parte numai de ce este mai bun.

De fapt, portofoliul de Produse HiPP pentru Diversificare este ajustat perfect tuturor nevoilor speciale ale copiilor mici. Potrivit specialiștilor de aici, la HiPP există o preocupare permanentă pentru ca micuțul dumneavoastră să aibă parte numai de cele mai bune produse. Copiii sunt foarte sensibili şi au nevoie de hrană sănătoasă care are gust bun și nu conține niciun ingredient nedorit. Produsele de la HiPP sunt supuse unui sistem de control şi de detectare foarte riguros, chiar  mai strict decât prevede legea. Specialiștii de la HiPP garantează că doar “Ce este mai bun din natură”  devine hrană HiPP pentru copii și, în acelaşi timp protejând şi natura.


Lasă un Comentariu...

*