Scaunele de luat masa pentru bebeluși

Nu mai este un secret faptul că un scaun de servit masa este locul ideal de luat masa pentru un bebeluș. În afara faptului că îi asigură siguranța necesară, un scaun de servit masa îți va ușura și ție munca de a-ți hrăni bebelușul. Atunci când vrei să achiziționezi un scaun de luat masa pentru copilul tău, trebuie să ții cont de 2 lucruri: confortul și siguranța.

scaun de servit masa

Confortul este mult mai important decât și-ai putea închipui. Dacă bebelușul nu se simte confortabil în scaunul de luat masa, el va fi agitat pe toată durata mesei și riști să nu îl poți hrăni corespunzător. Mai mult decât atât, în momentul în care bebelușul nu stă foarte bine în fund, scaunul de luat masa trebuie să îi ofere susținerea necesară. În acest sens, pernele sau husele scaunului trebuie să fie moi.

Siguranța este cel de-al doilea lucru important pentru a considera un scaun de servit masa locul ideal de luat masa. Trebuie să fii atent la centurile de siguranță (care trebuie să asigure o prindere sigură) și la stabilitatea pe care o are un scaun de servit masa în momentul în care bebelușul începe să se miște și să se agite în scaun. Totodată, trebuie să te asiguri că tăvița atașată scaunului este netedă, cu colțurile rotunjte, dintr-un material care nu se poate deteriora sau sparge foarte ușor.

Dacă vrei ca să fie un scaun de servit masa locul ideal de luat masa pentru bebelușul tău, trebuie să alegi scaunul potrivit. În acest caz, îți vine în ajutor site-ul nichiduta.ro care îți propune mai multe variante de scaune de luat masa, care cu siguranță vor satisface atât nevoile tale, cât și ale bebelușului tău.

Spre exemplu, scaunul de masă Eat&Play de la nichiduta.ro poate fi folosit atât ca scaun pentru servit masa, cât și ca scaun pentru alte activități distractive precum desenat sau scris, măsuța fiind dotată cu suport special pentru pahar și pentru creioane colorate sau pensule. În schimb, scaunul de masă Eat&Joy se concentrează mai mult pe confortul bebelușului, fiind dotat cu reductor din material moale și pufos și un suport mai lat care asigură și o stabilitate crescută a scaunului.

Un alt exemplu este scaunul de masă 2 în 1 Fruity care demonstrează că un scaun de servit masa este locul ideal de luat masa pentru un bebeluș. Acest scaun iese în evidență prin culorile vii, care atrag atenția bebelușului. Mai mult decât atât, scaunul poate fi folosit atât ca un sistem întreg de servit masa, cât și ca un scaun și măsuță individuale, obținute prin descompunerea elementelor. Acest scaun se recomandă doar bebelușilor cu o vârstă de peste 6 luni.

În concluzie, un scaun de servit masa pentru bebeluși poate fi extrem de util în cazul în care nu vrei să alergi cu castronelul cu mâncare prin casă după copil în încercarea de a-l hrăni. Dacă vrei un scaun de servit masa pentru bebeluși la un preț accesibil și de o calitate superioară, poți apela cu încredere la magazinul online nichiduta.ro!


Lasă un Comentariu...

*