Intră în Lumea aventurilor HiPPiS pentru a descoperi beneficiile fructelor de calitate ecologică

Dacă ați început diversificarea, sau sunteți pe punctul de a o începe, știți că este nevoie de produse cât mai naturale şi sănătoase, pentru ca micuțul dumneavoastră să aibă parte de o dezvoltare fizică și psihică armonioasă.

De aceea, venim în ajutorul dumneavoastră și vă spunem că specialiștii de la HiPP oferă produse pentru copiii mici care sunt în mod particular adaptate nevoilor lor nutriționale. Sunt compuse pe baza recomandărilor nutriționale științifice și toate ingredientele sunt strict controlate.

Diversificarea bebelușilor nu s-a încheiat în momentul în care acesta a împlinit un an. De fapt, de la 1 an la 3 ani, copiii au nevoie de cantități mai mari de nutrienți în alimentația lor, în comparație cu adulții. Astfel, aceștia au nevoie de 4 ori mai mult fier și de 3 ori mai mult calciu, comparativ cu greutatea lor corporală. Produsele pentru copiii cu vârste între 1 și 3 ani de la HiPP conţin ingrediente valoroase și sunt, în mod particular, îmbogățite cu ceea ce este necesar pentru această vârstă.

De asemenea, copiii între 1 și 3 ani nu ar trebui să consume zaharuri, fără a fi necesar, deoarece nu ar trebui să se obișnuiască cu alimente foarte dulci. În caz contrar există riscul supraponderabilității și a degradării danturii.

Să nu uităm și faptul că micuții cu vârsta între 1 și 3 ani ar trebui să se obișnuiască cu o alimentație naturală și sănătoasă cât mai devreme se poate. Din acest motiv produsele pentru copiii de la HiPP abundă de  ingrediente sănătoase, cum ar fi legumele și fructele. Acestea sunt condimentate doar puțin, fără potențatori de aromă sau arome ce nu sunt necesare.

Copiilor le place joaca, așa că îi invităm pe aceștia să se alăture, împreună cu părinții, în Lumea aventurilor HiPPiS, pentru a învăța cât de importante sunt fructele pentru o alimentație sănătoasă. Piureurile de fructe ale celor de la HiPP abundă în fructe delicioase, pline de vitamine și minerale. Dar oare cum ajung fructele în piureuri? Cu ajutorul animăluţelor HiPPiS, bineînțeles! Astfel, maimuţa Matt adună fructele ecologice de pe cele mai înalte crengi ale pomilor fructiferi, în timp ce Cameleonul Cathy îşi foloseşte limba cea lungă şi încovoiată pentru a le aşază cu grijă în coş. Maimuţa cea veselă şi cameleonul cel îndemânatic sunt doar 2 dintre animăluţele HiPPiS, ce se regăsesc pe ambalajele noilor piureuri de fructe. Pentru a intra în Lumea aventurilor HiPPiS, vă recomandăm să accesați http://www.hipp.ro/copii-mici/lumea-aventurilor-hippis/, unde îi puteți face cunoștință celui mic și cu celelalte animăluțe care lucrează permanent pentru a-i face rost de cele mai bune și sănătoase fructe.

Produsele recomandate de prietenii noștri din Lumea aventurilor HiPPiS nu conţin zaharuri adăugate sau sucuri concentrate pentru îndulcire şi au în compoziţie doar 100% fructe de calitate ecologică.

Spre exemplu, Măr-Pară-Banană conține 100% fructe de calitate ecologică, fără adaos de zaharuri – ingredientele conţin zaharuri în mod natural, fără sucuri concentrate pentru îndulcire, se prezintă sub formă de piure fin și nu conține gluten. Alte produse de aici sunt Mere-Banane cu Căpşuni, Măr-Mango cu Piersică, Măr-Piersică cu Fructe de Pădure sau Pară-Banană-Kiwi.

Fructele selectate pentru produsele HiPP sunt supuse unor meticuloase și stricte controale de calitate. Pentru produsele HiPP, sunt folosite fructe speciale, cu aciditate scăzută și aromă moderată, care au avut timp suficient pentru a se coace și a-și dezvolta pe deplin gustul specific, într-un mod natural, fără adaos de arome sau zaharuri, deoarece aceste ingrediente conțin zaharuri în mod natural.

După cum am mai spus, fructele sunt o sursă indispensabilă de vitamine, minerale și oligoelemente necesare pentru nutriția copilului dumneavoastră. Fructele HiPP sunt bogate în vitamina C şi au aportul lor în întărirea sistemului imunitar al copilului dumneavoastră.


Lasă un Comentariu...

*