Fulgii de cereale ecologice, adorate de cei mici, preferate de mămici

Organizația Mondială a Sănătății recomandă alăptarea exclusivă până la vârsta de 6 luni, cu continuare alăptării împreună cu mâncăruri complementare adecvate, până la vârsta de 2 ani sau peste.

 

Pentru a fi siguri că bebelușul dumneavoastră va fi unul sănătos, fără carențe de vitamine și minerale, diversificarea alimentaţiei bebelușului trebuie făcută după recomandările medicului pediatru sau ale medicului de familie care îi cunoaşte bine evoluţia celui mic de la naştere. Acesta va face recomandări mamei cu ce poate începe diversificarea celui mic, și în funcţie de vârsta cronologică (sau corectată pentru cei născuţi prematur), precum şi de starea de creştere şi dezvoltare a bebelușului.

Dacă diversificarea nu se face corect, atunci micuțul riscă să crească exagerat în greutate, sau să dezvolte unele alergii alimentare – în cazul în care sunt introduse prea devreme unele alimente alergizante.

Cu toate acestea, regulile diversificării sunt numeroase, iar medicul pediatru vă poate recomanda să introduceţi în hrana sugarului cereale. Un bebeluş are nevoie de multă energie ca să crească. Acesta a pornit în marea aventură de a crește mare şi are nevoie de alimente special adaptate vârstei sale. Cerealele pentru bebeluşi reprezintă o sursă de energie de lungă durată, fiind bogate în vitamine şi minerale, fiind perfect adaptate nevoilor nutruționale specifice ale bebeluşului.

Dacă și dumneavoastră ați primit această recomandare de la medicul pediatru, și nu știți către care să vă îndreptați, pentru că pe piață există o mulțime de produse de acest gen, atunci cel mai bine ar fi apelați la unele care sunt alcătuite din ingrediente organice, de cea mai bună calitate, cum sunt cele de la HiPP.

Fibrele şi vitaminale conţinute de cereale permit păstrarea unui nivel optim de energie în prima parte a zilei. Trebuie să știți că începând cu a 10-a lună de viață a copilului prima masă a zilei devine o parte importantă a dietei copilului dumneavoastră. Acesta are nevoie de energie pentru a-şi începe ziua. Aici vă recomandăm Fulgi de cereale ecologice – Fructe de la HiPP.

Acest produs îndeplineşte nevoile nutriţionale corespunzătoare vârstei şi conţine doar ingrediente ecologice valoroase, verificate cu mare atenție. Trebuie să știți că HiPP este cel mai mare producător de hrană organică din întreaga lume. Potrivit specialiștilor de aici, la HiPP există o preocupare permanentă pentru ca micuțul dumneavoastră să aibă parte numai de cele mai bune produse. ”Selectăm doar cele mai bune ingrediente de calitate organică pentru hrana sugarilor şi a copiilor mici întrucât aceştia sunt foarte sensibili şi au nevoie de hrană sănătoasă care are gust bun și nu conține niciun ingredient nedorit. Produsele noastre sunt supuse unui sistem de control şi de detectare foarte riguros – mai strict decât prevede legea. HiPP garantează că doar “Ce este mai bun din natură”  devine hrană HiPP pentru copii, în acelaşi timp protejând şi natura”, susțin aceștia.

Desigur, recomandarea noastră fermă este să consultați medicul pediatru și să luați în calcul istoricul familiei legat de eventuale probleme legate de digestie, înainte de a-i oferi celui mic fiecare aliment în diversificare.


Lasă un Comentariu...

*