Ecologic – ce este mai bun pentru copilul tău

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Bebelușii au nevoie de hrană sănătoasă, cu gust bun și care nu conține ingrediente nedorite. Părinții știu că se pot baza pe hrana HiPP pentru copii, dezvoltată pe baza celor mai recente recomandări în nutriție.

Mesele se potrivesc exact necesitătilor fiecarei etape de vârstă și sunt supuse la cele mai riguroase verificări. De aceea, oferim mare atenție materiilor prime și ingredientelor pe care le folosim: solul este atent ales, semințele sunt netratate și toate fructele și legumele HiPP au timp să se coacă încet, astfel încât să capete aromă și gust pur, natural. 

Legumele ecologice HiPP – cultivate așa cum natura a intenționat

Legumele ecologice HiPP sunt cultivate complet natural, fără folosirea de pesticide, insecticide sau fertilizatori chimici sau sintetici. Fermierii noștri păstrează sănătatea culturilor și a solurile prin utilizarea îngrășămintelor naturale, dar și a unui sistem inteligent de rotație a culturilor, în timp ce păsările și insectele sunt responsabile de controlul dăunătorilor.

Creăm habitate sustenabile pentru aceste mici ajutoare, pentru a le ajuta să se stabilească pe terenurile și pajiștile HiPP: plantăm garduri vii, semănăm rânduri cu flori de-a lungul marginilor câmpurilor și înființăm cutii de cuibărit.

Toate aceste măsuri sunt luate pentru a proteja echilibrul ecologic, sensibil. Poate că recoltăm cantități mici dar, adoptând metode naturale, protejăm climatul, pânza freatică și îmbunătățim calitatea ingredientelor noastre. 

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *