Diversificarea este mult mai ușoară cu NumNum Starter Kit!

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Luna a șasea este ideală pentru începerea diversificării la bebeluși și pe cât de frumoasă este această nouă etapă, pe atât este de dificilă pentru mămicile care nu știu ce alimente să introducă pentru prima dată în alimentație celor mici, dar nici ce fel de recipiente ar trebui să folosească la servirea mesei bebelușului. Prima masa cu alimente solide s-ar putea să nu fie chiar atât de plăcută pentru tine, dar cu siguranță va fi distractivă pentru bebelușul care nu va ști pe ce să pună mâna mai întâi!

Din fericire, ai un ajutor de nădejde în kitul pentru diversificare NumNum, conceput special pentru a ajuta bebelușii în perioada de diversificare să își dezvolte aptitutinile necesare pentru a se auto-hrăni.

Ce conține NumNum Starter Kit?

Acest starter kit pentru perioada de diversificare se remarcă printr-un design inovativ, care se pliază perfect pe necesitățile bebelușilor și îi ajută să deprindă anumite mișcări care îl vor ajuta treptat să se hrănească singur, fără ajutorul tău!

Setul conține două pre-lingurițe Gootensils și un castronel Beginner Bowl NumNum și îl poți găsi pe www.bebeart.ro!

Pre-lingurițe pentru diverse etape de diversificare

Una dintre cele mai mari dileme ale mămicilor este: Ce linguriță să folosesc în perioada de diversificare? La prima vedere, niște simple accesorii, însă lingurițele au un rol important în dezvoltarea încrederii în sine a bebelușului. Ele trebuie să acționeze ca un suport în tot demersul său de a învăța cum să mănânce singur și de a face primul pas către independență. Dacă lingurița este prea dificil de manipulat sau de folosit, bebelușul va renunța destul de repede și întreaga etapă a diverfisificării va fi o experiență neplăcută pentru el.

Tocmai de aceea, kitul de diversificare NumNum conține două pre-lingurițe potrivite pentru cele 2 etape importante ale diversificării:

  • Pre-lingurița albastră pentru piureuri cu o consistență semi-lichidă
  • Pre-lingurița portocalie pentru pireuri cu o constistență semi-solidă

Design-ul este conceput special pentru mâinile bebelușilor, pentru o apucare mai ușoară, iar șanțurile cu care sunt prevăzute nu permit hranei să cadă din linguriță. Pre-lingurițele au și rolul de a calma gingiile inflamate în momentul în care cel mic se confruntă cu erupții dentare dureroase.

Castronelul Beginner Bowl pentru o masă cât mai curată

Vorbeam mai devreme de prima masă a bebelușului în perioada de diversificare și cum se poate transforma foarte ușor într-un dezastru dacă nu ai accesoriile potrivite. Un castronel instabil, fără pic de aderență poate ajunge rapid pe podea sau pe hainele celui mic într-un moment de neatenție. Poți evita o astfel de situație cu ajutorul castronelului Beginner Bowl! Acesta are un design fără colțuri sau margini drepte, fiind mult mai greu de prins de mâinile bebelușului și implicit, de dărâmat, dar și o bază anti-alunecare și aderență pe orice fel de suprafață.

De ce să alegi kitul de diversificare de la NumNum?

  1. Produsele sunt 100% sigure pentru bebeluși, fabricate din materiale hipoalergenice.
  2. Ușurează procesul de diversificare, inclusiv acceptarea anumitor alimente, prin simpla transformare a meselor într-o experiență plăcută.
  3. Produsele au un design proiectat special pentru a se potrivi mâinilor bebelușilor și pentru a fi cât mai ușor manevrabile.
  4. Stimulează bebelușii să își exerseze mișcările mâinilor și să învețe treptat cum se folosesc tacâmurile.
  5. Te scutește de orele pierdute pentru curățarea zonei de servire a mesei sau pentru schimbarea hainelor bebelușului care s-a distrat prea mult cu mâncarea.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *